گیرا آنلاین-مدیر درمان تامین اجتماعی استان با اشاره به فعالیتهای انجام شده برای توسعه خدمات درمانی اظهار داشت توسعه فضای فیزیکی درمانی درشهرهای فاقد مراکز ملکی به عنوان یکی از اهدافی است که بتوانیم به سهولت خدمات درمانی را به بیمه شدگان در همه نقاط استان ارائه دهیم.
دکتر حسین ابراهیمی با بیان اینکه هم اکنون بیش از 20 هزار نفر از طریق اداره کل مرکز خدمات حوزه علمیه تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و از خدمات درمانی تامین اجتماعی بهره می برند افزود: راه اندازی بیمارستان کومله لنگرود و ساخت مراکز درمانی درشهر های صومعه سرا، رضوانشهر، خمام ، شفت ، منجیل و توتکابن در کنار مراکز درمانی ملکی موجود و همچنین عقد قرار داد با مراکز درمانی طرف قرار داد به منظور دسترسی خدمات درمانی در همه نقاط استان خواهد بود.
حجت الاسلام لاکانی مدیرکل مرکز خدمات حوزه علمیه گیلان نیز با بیان اینکه در بررسی های انجام شده میزان رضایتمندی افراد تحت پوشش آن اداره کل از خدمات درمانی تامین اجتماعی بالاست اظهار داشت خدمات درمانی قابل ارائه در مراکز درمانی تامین اجتماعی برای اقشار و جامعه تحت پوشش بسیار با اهمیت بوده که می تواند در توسعه عدالت اجتماعی در برخورداری از خدمات با کیفیت و یکسان نقش بسزایی داشته باشد.
در دیدار مدیر درمان ومدیرکل مرکز خدمات حوزه علمیه گیلان
ارائه خدمات درمانی با کیفیت به همه اقشار تحت پوشش، اولویت مهم مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان است.
دکتر حسین ابراهیمی مدیر درمان تامین اجتماعی استان در دیدار با حجت الاسلام لاکانی مدیرکل مرکز خدمات حوزه علمیه گیلان اظهار داشت ارائه خدمات درمانی با کیفیت به همه اقشار تحت پوشش درمان تامین اجتماعی اولویت مهم مدیریت درمان گیلان است.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=21447
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
.
عرضه مرغ A+ بدون آنتیبیوتیک در شرکت چیلیک سازان ایرانیان رشت / گامی تازه در بستهبندی و ارتقای کیفیت مرغ
رشت- مدیر مجموعه شرکت چیلیک سازان از عرضه «مرغ پلاس» به عنوان محصولی جدید در بازار گیلان خبر داد؛ محصولی که با پرورش بدون آنتیبیوتیک، خنکسازی با هوای سرد و بستهبندی بهداشتی با هدف ارتقای کیفیت و کاهش احتمال آلودگی در مرحله عرضه تولید شده است
.
نمایش «یرما» در بندرانزلی روی صحنه رفت
بندرانزلی- نمایش «یرما» به نویسندگی فدریکو گارسیا لورکا و کارگردانی حسین زینالی، از ۵ شهریورماه در سالن ابراهیم مرادی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندرانزلی روی صحنه رفته است.
.
بلادیده» سروده سارا متقی به چاپ دوم رسید/ برگزاری نشست نقد و بررسی در خانه فرهنگ رشت
سارا متقی، شاعر گیلانی و دانشآموختهٔ علوم سیاسی، نخستین مجموعهٔ شعر خود با عنوان «بلادیده» را از انتشارات کتاب آبی روانهٔ بازار نشر کرد و این کتاب که بهزودی در خانهٔ فرهنگ رشت نقد و بررسی میشود، اکنون به چاپ دوم نیز رسیده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



