گیرا آنلاین-به گزارش ایثار گیلان، محمدرضا داوطلب صبح روز (چهارشنبه ۲۵ آبان ماه) طی نشستی صمیمی با مدیران امور شعب بانک های دی و توسعه تعاون دیدار و گفتگو کرد.
مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان گیلان در این دیدار ها با بیان اینکه همه ما سربازان انقلاب اسلامی هستیم گفت: خدمت به مردم به ویژه قشر معظم ایثاگر که همه هستی خود را در راه حفظ و اقتدار ایران عزیز گذاشتند و خدمتگزاری صادقانه به آنان باید از اصول اولیه هر فردی در هر جایگاهی باشد.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در امر تولید و اشتغال و حمایت های دولت از طرح های خود اشتغالی افزود: فرزندان شاهد و ایثارگر که اغلب آنان نه تنها دارای سطوح علمی پیشرفته هستند بلکه در زمینه های ایجاد کسب و کارهای نوآورانه و خلاقانه که در مسیر تسهیل زندگی و رفاه مردم قدم بر می دارد ایده های درخشانی دارند و پشتیبانی از آنان وظیفه همه ماست.
داوطلب تسهیل روند ارائه تسهیلات خود اشتغالی و کارآفرینی به متقاضیان شاهد و ایثارگر را خواستار شد و اذعان کرد: بسیاری از این ایده های و طرح ها نیازمند زمان مشخصی هستند تا از نهالی کوچک به درختی تنومند تبدیل شوند و در این زمینه ایجاد تنفس های منطقی و مشخص می تواند یاری رسان باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان در ادامه بر لزوم خادم بودن برای رشد و تعالی ایران اسلامی تاکید و تصریح کرد: شهدا و جانبازان در دوران انقلاب و دفاع مقدس پای کار نظام ایستادند و ایرانی پرصلابت را تحویل نسل های آینده خود دادند و اکنون وظیفه ماست که همچون آنان در جبهه هایی دیگر ضمن حفظ آرمان ها و ارزش های انقلابی، از آینده سازان نظام اسلامی حمایت و پشتیبانی کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان:
باید مانند شهدا پای کار نظام اسلامی باشیم
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان در نشست صمیمی با مدیران امور شعب بانک های دی و توسعه تعاون گفت: باید مانند شهدا پای کار نظام اسلامی باشیم.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=21227
برچسب ها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد: پایهگذاری «جایزه ملی پرفسور پیروز» در نکوداشت یک عمر انسانیت و دانش
رئیس بنیاد ملی نخبگان گیلان: «پروفسور پیروز»، نخبهای در علم و اخلاق است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:
پایهگذاری «جایزه ملی پرفسور پیروز» در نکوداشت یک عمر انسانیت و دانش
در آئین نکوداشت پروفسور محمدصادق پیروز لاهیجی، استاد برجسته چشمپزشکی کشور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از راهاندازی «جایزه ملی پرفسور پیروز» در تجلیل از خدمات علمی و اجتماعی این نیکوکار بزرگ خبر داد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان گیلان:
«پروفسور پیروز»، نخبهای در علم و اخلاق است
رئیس بنیاد نخبگان گیلان در آیین تکریم پروفسور محمدصادق پیروز لاهیجی، با تأکید بر لزوم معرفی چهرههای علمی و اخلاقی، وی را نماد تعهد، فروتنی و بزرگی دانست و گفت: استاد پیروز، نخبهای است که هم در دانش و هم در انسانیت میدرخشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.