گیرا آنلاین-به گزارش ایثار گیلان، عبداله پاکاری در نشست صمیمی با جبار کوچکی نژاد، نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از نمایندگان مجلس در تصویب و پیگیری اجرای قوانین مرتبط با جامعه ایثارگری گفت : قانون تبدیل وضعیت ایثارگران از جمله قوانینی است که راه را برای خدمت رسانی هر چه بهتر به ایثارگران هموار می کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با اشاره به صدمات ناشی از جنگ و افزایش سن جامعه تحت پوشش افزود: حوزه درمان و حفظ سلامتی جامعه ایثارگری، از اصلی ترین اولویت های بنیاد است و در همین راستا مجموعه ای با عنوان مرکز توانبخشی بنیاد گیلان در آینده دایر می گردد.
وی با بیان اینکه کنگره ملی بزرگداشت میرزا کوچک جنگلی در سال آینده برگزار خواهد شد تصریح کرد: در معرفی سردار جنگل به عنوان یک چهره ملی و بین المللی نیازمند پای کار آمدن تمام مسئولین و حمایت نمایندگان استان است.
پاکاری در ادامه به حضور سردار سلیمانی در گیلان و وعده نابودی داعش در مراسم اربعین شهید حسین پور اشاره کرد و افزود: تولید محتوای فرهنگی با محوریت حضور سردار دل ها در گیلان از برنامه های پیش روی بنیاد گیلان است.
مدیرکل بنیاد در ادامه گزارشی از برنامه های این سازمان در بخش های اجتماعی ، فرهنگی و درمانی ایثارگران را ارائه و درخصوص راه های ارائه خدمات مطلوبتر به جامعه ایثارگری گفتگو و تبادل نظر کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان :
حوزه درمان و حفظ سلامتی جامعه ایثارگری، از اصلی ترین اولویت های بنیاد است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در نشست با نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: حوزه درمان و حفظ سلامتی جامعه ایثارگری، از اصلی ترین اولویت های بنیاد است.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=14204
برچسب ها
رییس کانون وکلای دادگستری گیلان تشریح کرد ؛ گزارش اقدامات هیات مدیره کانون وکلای دادگستری گیلان در مورد یک بخشنامه
مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان خبر داد: رکوردشکنی بیسابقه در صنعت برق گیلان با اجرای ۱۰ پروژه بزرگ در سهماهه نخست سال
.
انتصاب مدیر روابط عمومی هیات شطرنج استان گیلان
طی حکمی از سوی رئیس هیات شطرنج استان گیلان، علیرضا پرندوش به عنوان مدیر روابط عمومی این هیات ورزشی منصوب شد.
رییس کانون وکلای دادگستری گیلان تشریح کرد ؛
گزارش اقدامات هیات مدیره کانون وکلای دادگستری گیلان در مورد یک بخشنامه
با توجه به اعتراض اعضای کانون وکلای دادگستری گیلان در مورد عدم رعایت شان آنان در ورودی دادگستریها با گرفتن موبایل و بازرسی بدنی هنگام ورود به دادگستری، رییس کانون وکلای دادگستری گیلان به تشریح اقدامات و پیگیریهای هیات مدیره در خصوص این مهم پرداخت.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان خبر داد:
رکوردشکنی بیسابقه در صنعت برق گیلان با اجرای ۱۰ پروژه بزرگ در سهماهه نخست سال
مدیرعامل شرکت برق منطقهای گیلان از اجرای بیسابقه ۱۰ پروژه بزرگ برقرسانی در مدت تنها سه ماه نخست سال جاری خبر داد و این دستاورد را نتیجه تلاش جهادی، کار گروهی و خودباوری مجموعه برق منطقهای گیلان دانست.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.