گیرا آنلاین- از ابتدای فروردین ماه تا پایان تیرماه سال 1400، مجموع صادرات این منطقه به 76.67 میلیون دلار بالغ شد.
براین اساس ظرف چهارماه ابتدایی سال جاری صادرات حاصل از تولید تولیدکنندگان منطقه آزاد انزلی به 4.43 میلیون دلار افزایش یافت و در این میان محصولات شیمیایی،سلولزی،ماشین آلات صنعتی بیشترین سهم را در سبد صادراتی منطقه دارا می باشد که به کشورهای چین،عراق،حوزه اوراسیا و جنوب خلیج فارس صادر شده است.
بنابراین گزارش با عنایت به مشکلات پیش روی در مسیر تأمین کالاهای اساسی داخلی در دوران همه گیری بیماری کرونا و تحریم، رویکرد سازمان منطقه آزاد انزلی بر افزایش صادرات محصولات تولیدی منطقه به سرزمین اصلی بنا نهاده شده که در این راستا طی این مدت 72.24 میلیون دلار به داخل کشور صادر شده است.
سومین بخش از عملکرد صادراتی منطقه آزاد انزلی شامل صادرات مجدد است که از ابتدای فروردین تا پایان تیرماه سال جاری این شاخص نمایانگر عدد56.19 میلیون دلار می باشد.
از سوی دیگر صادرات از طریق منطقه آزاد انزلی که در واقع نشان دهنده ایجاد ارزش افزوده برای صدور کالاهای تولیدکنندگان داخلی از مسیر نخستین منطقه آزاد شمال کشور است نیز طی این مدت به حدود 50 میلیون دلار رسید.
سازمان منطقه آزاد انزلی با عنایت به مساحت 2250 هکتاری خود که به عنوان کوچکترین وسعت سرزمینی مناطق آزاد ایران شناخته می شود در مسیر اجرای منویات مقام معظم رهبری در قالب راهبرد سال 1400 که بر حمایت از تولید در قالب پشتیبانی و مانع زدایی متبلور شده؛ تسریع در پروژه ملی اتصال منطقه آزاد انزلی به خط ریل سراسری را در اولویت کار خود قرار داده و در عین حال طرح احداث اسکله رو رو به منظور سرعت بخشیدن و افزایش حجم نقل و انتقال کالا در مجتمع بندر کاسپین را با سرعت در حال انجام دارد. از سوی دیگر با عنایت به اشباع دو شهرک صنعتی این منطقه، ساخت سومین شهرک صنعتی منطقه آزاد انزلی با مساحت حدود 50 هکتاردر پسکرانه بندری منطقه دستور کار قرار گرفته تا مساحت پهنه های صنعتی این منطقه از 61 هکتار به 110 هکتار افزایش یابد و به تبع آن تعداد واحدهای تولیدی سطح منطقه نیز از ۱۵۰ واحد کنونی به حدود 350 واحد افزایش یابد.
مجموع صادرات منطقه آزاد انزلی از مرز 76 میلیون دلار عبور کرد
برچسب ها
مديرعامل شركت آب و فاضلاب گيلان: انجام بیش از ۲۶ هزار آزمون كیفی و پایش كیفیت شبكه های توزیع آب در سطح سامانه های آبرسانی تحت پوشش شركت آب و فاضلاب استان گیلان
طلا چگونه به پناهگاه سرمایه ایرانیها تبدیل شد؟
بازار طلا در ایران صرفاً محلی برای خرید و فروش یک دارایی نیست؛ به آینهای از نااطمینانیهای اقتصادی و سیاسی تبدیل شده است. در شرایطی که تورم، کاهش قدرت خرید و ابهام نسبت به آینده، رفتار سرمایهگذاران را تغییر داده، طلا و ارز به مقصد بخشی از نقدینگی خانوارها تبدیل شدهاند. مرتضی افقه، اقتصاددان در گفتوگو با اکوایران، این روند را واکنشی طبیعی به بیثباتی اقتصادی دانست.
موکب مردمی خدامالعتره رشت با دو ایستگاه صلواتی به زائران مراسم وداع و تشییع امام شهید خدمترسانی کرد
مدیر اجرایی موکب مردمی خدامالعتره شهرستان رشت و عضو ستاد اربعین شهرداری رشت از استقرار دو ایستگاه صلواتی این موکب در تهران همزمان با مراسم وداع و تشییع امام شهید خبر داد و گفت: این موکب با ارائه خدماتی از جمله اسکان، توزیع آب و شربت، تولید یخ بهداشتی و پخت و توزیع روزانه ۸ هزار پرس غذا، به زائران و شرکتکنندگان در این مراسم خدمترسانی کرده است.
انجام بیش از ۲۶ هزار آزمون كیفی و پایش كیفیت شبكه های توزیع آب در سطح سامانه های آبرسانی تحت پوشش شركت آب و فاضلاب استان گیلان
طي دهه اول ماه محرم سال جاري؛ بيش از 26 هزار آزمون كيفي و پايش كيفيت شبكه هاي توزيع آب در سطح سامانه هاي آبرساني تحت پوشش شركت آب و فاضلاب استان گيلان انجام شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



