دریافت ویزیت ازبیماران از وحدت رویه برخوردار نیست
دریافت ویزیت ازبیماران از وحدت رویه برخوردار نیست
آسانسورهای خراب و ساختمان های فاقد پارکینگ دغدغه بیماران در زمان مراجعه به مراکز درمانی است

گیرا آنلاین_رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر رشت گفت :
دریافت ویزیت ازبیماران از وحدت رویه برخوردار نیست و در بسیاری از مواقع به صورت سلیقه ای از بیمار ویزیت اخذ میشود.

سید شمس شفیعی با قدردانی از پزشکان ،پرستاران ، و کلیه کادر درمان و مدیران مراکزدرمانی در بخش دولتی و خصوصی که در زمان بیماری کرونا درکنارمردم بودند اظهار کرد: این عزیزان خالصانه و متعهدانه به طبابت و خدمت رسانی پرداختند و موجبات واکسینه کردن مردم و مهارپاندومی کرونا شدند و از این بابت به نوبه خودم نهایت تشکر و سپاس را از این مجموعه دارم.

وی با بیان اينکه درپی گلایه های شهروندان از نحوه خدمت رسانی برخی از پزشکان و آزمایشگاهها و بیمارستان ها ی دولتی و خصوصی بازدید میدانی به عمل آوردم افزود:
متاسفانه متوجه شده ام که نحوه دریافت ویزیت ازبیماران از وحدت رویه برخوردار نیست و از بیماران به صورت سلیقه ای ویزیت دریافت میشود.

شفیعی ادامه داد : همچنین برابرمصوبه نظام پزشکی هرپزشک فوق تخصص باید برای ویزیت بیمار۲۰دقیقه و پزشک متخصص ۱۵ دقیقه و پزشک عمومی ده دقیقه وقت بگذارد ، اما مشاهده شده است که در بسیاری از مواقع این اقدام در کمتر از سه دقیقه انجام میگیرد.

عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه ساختمان پزشکان وظیفه تامین پارکینگ را برای بیماران مراجعه کننده بر عهده دارند تصریح کرد: متاسفانه بی توجهی به این‌ مهم، موجب بروز ترافیک سنگین و تصادفات و خسارت های فراوان به شهروندان بالاخص بیماران مراجعه کننده به برخی از ساختمان پزشکان و مراکز درمانی شده است.
شفیعی با انتقاد از خرابی دائمی برخی از آسانسورهای موجود در ساختمان پزشکان افزود: آسانسورها خراب یا به لحاظ ظرفیت ناکافی هستند و گاهی بیمار مجبور است برای مراجعه به پزشک مورد نظر تا ۱۵ طبقه را ازطریق پله ها بالا برود .

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت به مناسب نبودن اتاق انتظار بسیاری از مطب ها اشاره کرد و گفت : گاهی تا ۵۰ نفر در نوبت ویزیت هستند که ممکن است ۴ الی ۵ ساعت به طول بیانجامد و گویا این اقدامات فقط با اهداف تبلیغاتی انجام می شود و این در حالی است که برای تنظیم وقت برای هربیمار میتوانند تا در بازه زمانی نیمساعت برای بیماربرنامه زمانی کنند و این مشکل که به یک معضل تبدیل شده است در تهران برطرف شده است .

شفیعی با ابراز گلایه از اینکه خیلی درد آور است که شهروند ما فرزند نوزادش را به مطب پزشک معالج خود می برد و در سالن انتظار با ۵۰ نفر بیماردر نوبت مواجه میشود بیان کرد : بارها مشاهده شده است که پس از دو الی سه ساعت تحمل این شرایط و بی تاب شدن نوزاد ،پزشک باز هم مستقیما نوزاد را ویزیت نکرده و با پرسیدن علائمش از منشی و … برایش نسخه می پیچد.

وی با ابراز تاسف از مشکلاتی که در مراجعه به مراکز درمانی و ساختمان پزشکان برای شهروندان رقم می خورد گفت: تمامی موارد فوق باید از طریق نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی پیگیری و بررسی شود،اما متاسفانه هردو نهاد این مشکلات را به دیگری محول کرده و هیچگونه نظارتی در این باره وجود ندارد.