گیرا آنلاین- مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به اینکه منطقه آزاد انزلی نخستین منطقه آزاد شمال کشور است گفت: این منطقه از اول تا بیستم شهریور ماه، میزبان افزون بر یک میلیون گردشگر بود که در نوع خود رکورد جدیدی در اقبال گردشگران به فاز تجارت و گردشگری این منطقه است.
مصطفی طاعتی مقدم افزود: در همین مدت محدوده گردشگری منطقه آزاد انزلی شاهد ورود بیش از ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو بوده و افزون بر ۱۰ هزار نفر شب اقامت در مراکز اقامتی منطقه ثبت شده است.
وی با بیان اینکه برپایی برنامههای متنوع و جذاب فرهنگی-هنری و ورزشی، از مهمترین دلایل افزایش آمار گردشگران به این منطقه است گفت: از ابتدای امسال تاکنون منطقه آزاد انزلی میزبان حدود ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار گردشگر بوده است.
ورود یک میلیون مسافر
بازدید گردشگران از منطقه آزاد انزلی رکورد زد
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=38647
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
.
آغاز مذاکرات عملیاتی برای توسعه همکاریهای تجاری گیلان و باشقیرستان روسیه
در راستای گسترش تعاملات اقتصادی ایران و روسیه، استاندار گیلان در دیدار با هیئت اقتصادی جمهوری باشقیرستان، از آمادگی کامل استان برای توسعه همکاریهای تجاری، سرمایهگذاری و حملونقل خبر داد و بر آغاز مذاکرات عملیاتی برای بهرهگیری از ظرفیتهای مشترک دو منطقه تأکید کرد.
با ورود بازرسی کل گیلان صورت پذیرفت:
جلوگیری از قطع درختان جنگلی در فصل بهار
آقایی بازرس کل گیلان در جلسه نظارتی و حمایتی از انفال و منابع طبیعی بر اصلاح رویه بهره برداری از جنگل ها تاکید کرد و افزود : بد رفتاری و بد خلقی با طبیعت موجب قهر و انتقام آن از ما خواهد شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




