افزایش18.4 درصدی مصرف CNG (گاز طبیعی فشرده) درسال 99 نسبت به سال 98
افزایش18.4 درصدی مصرف CNG (گاز طبیعی فشرده) درسال 99 نسبت به سال 98
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان ،

گیرا آنلاین- مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان ، کورش بالادست ، گفت : « در سال 99 نزدیک به 353 میلیون متر مکعب گاز CNG به مصرف رسید که این مقدار در مقایسه با همین مدت در سال 98 ( 298 میلیون متر مکعب CNG ) حاکی از افزایش 18.4 درصدی مصرف این فرآورده است .

مدیر منطقه با اشاره به اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت  از ۲۴ آبان ماه سال 98 و استقبال مردم از مصرف CNG ، اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودروها ، ثابت ماندن قیمت CNG  را از مهمترین عوامل رشد مصرف این سوخت پاک است .
وی ضمن تاکید بر جایگزینی سوخت پاک CNG به جای بنزین برای صرفه اقتصادی وکاهش آلاینده های زیست محیطی افزود : «  حدود 325 میلیون لیتر در سال 99 ، 275 میلیون لیتر در سال 98  و 279 میلیون لیتر در سال 97 در مصرف بنزین در استان صرفه جوئی شد . »
وی افزود : « در استان گیلان یکصد باب جایگاه عرضه کننده CNG فعال است که با توجه به پایش مستمر وضعیت عملكرد و تجهیزات فنی این جایگاه‌ها سوخت رسانی در وضعیت مطلوبی قرار دارد . »
وی همچنین گفت : « در حال حاضر100 جایگاه عرضه کننده CNG در استان گیلان فعال است که از این تعداد 38 باب جایگاه دو منظوره ( بنزین ، نفتگاز و CNG ) و  62باب جایگاه تک منظوره CNG می باشد.»