گیرا آنلاین- فرماندار رشت با تاکید بر نقش آفرینی بانوان در رخدادهای اجتماعی، خاطر نشان کرد: در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن بانوان با حضور در عرصه های مختلف موجب ایجاد اتحاد و پیشبرد اهداف کشورمان به خصوص در افزایش مشارکت در انتخابات شده اند.
مهندس علی فتح اللهی در جلسه کمیسیون امور بانوان و خانواده شهرستان رشت با اشاره به نقش غیرقابل انکار زنان در توسعه جوامع در طول تاریخ، اظهار داشت: آمار جمعیتی نشان می دهد که در جامعه امروزی، بانوان معادل ۵۱ درصد از جمعیت ایران را تشکیل داده که همین امر نشان دهنده تاثیر نقش آنان در تمام فعالیت های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است.
مقامعالی دولت در مرکز استان با اشاره به نقش آفرینی بسیاری از بانوان در طول تاریخ و ذکر نام آنان در قرآن کریم، اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) نمونه بارز یک بانوی کامل بود و لحظه لحظه زندگی این بانوی بزرگوار، سرشار از اشتیاق برای خدمت به خانه و خانواده بود و جایگاه رفیع ایشان در اسلام و سجایا و ویژگی های ممتاز ایشان برای بانویی که در ۱۸ سالگی وفات یافت، بسیار شگفت آور است.
مهندس فتح اللهی با بیان اینکه باید بسترسازی به گونه ای باشد که اثرگذاری نقش بانوان در تمام فعالیت های اجتماعی ارتقا یابد، افزود: امروزه بانوان در بسیاری از فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، اداری و مدیریتی، به دلیل دقت نظر و به کارگیری عناصر نظم و ترتیب در انجام امور، همپای مردان هستند و در برخی از موارد توانستند از آنان پیشی بگیرند.
فرماندار رشت با تاکید بر نقش محوری بانوان در تاریخ انقلاب اسلامی بیان کرد: بانوان ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس با از خودگذشتگی و رشادت پا به پای دلیرمردان در دفاع از خاک کشورمان جنگیدند و ما امروز آزادی و استقلال امروز کشورمان را مدیون آنان هستیم.
مقامعالی دولت در مرکز استان با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت ها جهت افزایش مشارکت مردم در انتخابات، افزود: برای انتخاب اصلح بایستی معیارهای سنجیده و روشنی داشت و نباید با تفکر قومی و قبیله ای اقدام به انتخاب نمود.
وی اضافه کرد: مشارکت بانوان در همه فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی یک ضرورت است و این مشارکت نقش تعیین کننده و اثرگذاری در انقلاب اسلامی دارد چراکه بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب همواره به حضور بانوان تاکید داشتند.
فتح اللهی با تاکید بر ضرورت اعتماد سازی بین مردم، تصریح کرد: یک مسئول اداری بایستی حرف و سخنی را بر زبان جاری کند که بتواند در جامعه بدان عمل کرده و آن را اجرایی کند، در غیر اینصورت رفته رفته بیاعتمادی در جامعه فراهم می شود.