گیرا آنلاین- با ابلاغ معاون اول رییس جمهور:
انتصاب علی اوسط اکبری مقدم به عنوان عضو موظف هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=7959
رشت- سرپرست ادارهکل ثبت اسناد و املاک گیلان از جامعه دانشگاهی و حقوقی و رسانهای استان درخواست کرد با ارسال مقالات و مطالب در همایش ملی قانون الزام شرکت کنند.
استاندار گیلان تسهیل و تسریع در فرآیند صدور سند از سوی بنیاد مسکن را در رفع مشکلات مردم استان بسیار اثر گذار دانست و افزود: بزودی به بخشداران ابلاغ خواهیم کرد برای افرادی که در داخل طرح هادی زمین هایی با کاربری مسکونی دارند، پروانه صادر کنند؛ اما پایان کار منوط به اخذ سند خواهد بود.
.
با تایید رییس جمهور و ابلاغ اسحاق جهانگیری به دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور، علی اوسط اکبری مقدم به مدت سه سال بعنوان عضو موظف هیات مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی جایگزین دکتر محمد ولی روزبهان منصوب شد.
گفتنی است مهندس علی اوسط اکبری مقدم، پیش از این معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان بوده و از جمله مسئولیت های وی در گذشته می توان به معاونت عمرانی شهرداری رشت و مدیرکلی نوسازی مدارس گیلان اشاره کرد.