گیرا آنلاین– مهندس اکبرزاده مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به همراه دکتر برزگر، معاون پشتیبانی – مهندس عفتی، سرپرست امور اجرائی و ماشین الات عمرانی با حضور در سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی با مهندس سید مهدی نقوی سرپرست سازمان دیدار و گفتگو کرد. در ابتدای این دیدار مهندس اکبرزاده گزارشی از اقدامات بنیاد مسکن در سازمان و روستاها در محدود منطقه آزاد ارائه نمود. وی افزود امسال با تامین اعتبار ۵ میلیارد ریالی از محل اعتبارات سازمان منطقه آزاد و مشارکتی بنیاد در تامین قیر رایگان ۴ کیلومتر از معابر ۵ روستا آسفالت گردید. مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: با اعتباری بالغ بر ۵۹ میلیارد ریال عملیات اجرای بلوار ۳۰ متری کاسپین جهت اتصال مجتمع بندری شامل عملیات خاکی، زیرسازی و اجرای آسفالت، اجرای یک دهانه پل به طول ۲۴ متر و عرض ۱۲ متر و اجرای کانال بنی به طول ۲۱۸۵ متر در دو طرف بلوار توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شده است. سرپرست سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی عملیات بهسازی و نوسازی روستاهای منطقه را از پیش زمینه های توسعه اقتصادی و عمرانی منطقه دانست. سید مهدی نقوی یکی از خدمات ارزشمند بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روستاها را صدور سند مالکیت روستایی دانست و تصریح کرد: تسریع در صدور سند مالیکت روستایی در سطح منطقه در ارتقای شاخص های اجتماعی و دستیابی به افق سند چشم انداز موثر است و این مهم یکی از انتظارات روستاییان منطقه از بنیاد مسکن می باشد. مهندس نقوی از پیشنهاد بنیاد مسکن مبنی در مشارکت در اجرای طرح عمرانی و زیر ساختی منطقه استقبال کرد و اظهار داشت: یکی از روستاهای منطقه را به عنوان پایلوت اجرای طرح توسعه مجازی روستایی انتخاب و پس از این الگوسازی میتوان طرح را در سایر روستاهای منطقه اجرا کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن گیلان،
دیدار مدیرکل بنیاد مسکن با سرپرست سازمان منطقه آزاد انزلی
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=6835
برچسب ها
اخبار گیلان
دعوت سرپرست ادارهکل ثبت اسناد گیلان برای مشارکت در همایش قانون الزام
رشت- سرپرست ادارهکل ثبت اسناد و املاک گیلان از جامعه دانشگاهی و حقوقی و رسانهای استان درخواست کرد با ارسال مقالات و مطالب در همایش ملی قانون الزام شرکت کنند.
استاندار گیلان؛
صدور پایان کار ساختمانی زمین های نسق منوط به اخذ سند می شود
استاندار گیلان تسهیل و تسریع در فرآیند صدور سند از سوی بنیاد مسکن را در رفع مشکلات مردم استان بسیار اثر گذار دانست و افزود: بزودی به بخشداران ابلاغ خواهیم کرد برای افرادی که در داخل طرح هادی زمین هایی با کاربری مسکونی دارند، پروانه صادر کنند؛ اما پایان کار منوط به اخذ سند خواهد بود.
اخبار گیلان
سرپرست بنیاد مسکن شهرستان رودسر معرفی شد
.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.