نیوساد؛ پیشتاز خودکفایی در گیلان با رشد ۳۰ درصدی تولید محصولات آرایشی-بهداشتی
نیوساد؛ پیشتاز خودکفایی در گیلان با رشد ۳۰ درصدی تولید محصولات آرایشی-بهداشتی
شرکت نیوساد در نشست خبری با اصحاب رسانه از رشد ۳۰ درصدی تولید محصولات آرایشی-بهداشتی و حرکت به سمت خودکفایی در ماشین‌آلات بسته‌بندی خبر داد و خواستار حمایت رسانه‌ها و مسئولان برای تغییر نگرش جامعه نسبت به برندهای ایرانی شد.

گیرا آنلاین_ شرکت نیوساد با برگزاری نشست خبری با حضور جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه، بر اهمیت تعامل سازنده با رسانه‌ها و نقش آن‌ها در توسعه تولید داخلی تأکید کرد.

امیرمحمد فرجی، مدیرعامل جوان این واحد صنعتی، با اشاره به ۲۰ سال فعالیت مستمر نیوساد و همکاری مداوم با رسانه‌ها گفت: «رسانه‌ها پل ارتباطی میان صنعت و مردم هستند. باوجود چالش‌هایی مانند نوسانات ارزی و کمبود انرژی، همچنان بر مسیر تولید و توسعه پایبندیم.»

وی با بیان مشکلات اخیر در ترخیص کالا از گمرک افزود: «به دلیل پیچیدگی‌های تخصیص ارز، واردات دستگاه‌های بسته‌بندی گاه تا شش ماه طول می‌کشد و همین امر ما را به استفاده از فناوری و تولید داخلی سوق داده است.»

فرجی همچنین با انتقاد از نگاه منفی به برندهای ایرانی اظهار داشت: «۹۹ درصد محصولات آرایشی-بهداشتی با برند خارجی در داخل کشور بسته‌بندی می‌شوند، اما مشتریان به دلیل باورهای نادرست، تمایل کمتری به خرید برند داخلی دارند.»

همایون معصومی، مدیر کارخانه نیوساد نیز با تأکید بر ضرورت حمایت رسانه‌ها از تولیدکنندگان گفت: «به دنبال خودکفایی در تولید ماشین‌آلات بسته‌بندی هستیم و رسانه‌ها می‌توانند با شفاف‌سازی موانع تخصیص ارز و واردات، به اصلاح سیاست‌ها کمک کنند.»

او در پایان از مسئولان خواست با تسهیل مقررات ارزی و حمایت از فناوری داخلی، فشار بر تولیدکنندگان را کاهش دهند و با تبلیغات هدفمند، نگرش مثبت جامعه به برندهای ایرانی را تقویت کنند.