گیرا آنلاین- به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ طی حکمی از سوی دکتر محمد تقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر حسین رونقی، متخصص ارتوپدی و رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) با حفظ سمت به عنوان سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان صومعهسرا منصوب شد. گفتنیاست؛ پیش از این دکتر مهدی مقدمراد عهده دار این مسئولیت بود.
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
انتصاب سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان صومعهسرا
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان صومعهسرا منصوب شد.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=36057
برچسب ها
اخبار گیلان
دعوت سرپرست ادارهکل ثبت اسناد گیلان برای مشارکت در همایش قانون الزام
رشت- سرپرست ادارهکل ثبت اسناد و املاک گیلان از جامعه دانشگاهی و حقوقی و رسانهای استان درخواست کرد با ارسال مقالات و مطالب در همایش ملی قانون الزام شرکت کنند.
استاندار گیلان؛
صدور پایان کار ساختمانی زمین های نسق منوط به اخذ سند می شود
استاندار گیلان تسهیل و تسریع در فرآیند صدور سند از سوی بنیاد مسکن را در رفع مشکلات مردم استان بسیار اثر گذار دانست و افزود: بزودی به بخشداران ابلاغ خواهیم کرد برای افرادی که در داخل طرح هادی زمین هایی با کاربری مسکونی دارند، پروانه صادر کنند؛ اما پایان کار منوط به اخذ سند خواهد بود.
اخبار گیلان
سرپرست بنیاد مسکن شهرستان رودسر معرفی شد
.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.