گیرا آنلاین_ به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشست با معاونان دانشگاه، مدیران ستادی و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، مواد آرایشی و بهداشتی به مناسبت رو غذا در سالن اجلاس معاون غذا و دارو دانشگاه با تقدیر از تلاشهای دستاندرکاران این معاونت، اظهار کرد: آرزو و تلاش همه ما انسان سالم بوده که این سلامتی نیز در گرو غذای سالم است.
وی با اشاره به گستردگی مفهوم سلامتی، افزود: سلامت انسان چند بعدی است و شامل سلامت فردی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و … نیز می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه گفت: سلطه گری و چالش آینده دنیا، تامین منابع غذا و آب سالم است.
دکتر آشوبی با بیان اینکه سلطه گری آینده جهان تأمین آب و غذا و پایداری آن است، افزود: تامین غذای سالم و نظارت بر آن یکی از راهبردهای تعیین کننده در کسب قدرت و امنیت غذایی است.
وی با اشاره به نقش غذا در تامین سلامتی، خاطرنشان کرد: باید اقدامات کارشناسی در جهت تامین، حفظ و ارتقای سلامت غذا، نوشیدنیها، مواد آرایشی و بهداشتی دقیق، بدون اغماض و تعارف دنبال شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به موضوع دورریز غذا اشاره کرد و گفت: سالانه با دور ریختن غذا ولو به اندازه یک قاشق، میلیونها تن غذا در جهان اسراف میشود که میتواند در صورت مدیریت، امنیت غذایی مردم جهان را تضمین کند.