پرداخت مستمری حرف ( آ- ا ) بازنشستگان تامین اجتماعی در دو روز انجام می پذیرد
پرداخت مستمری حرف ( آ- ا ) بازنشستگان تامین اجتماعی در دو روز انجام می پذیرد
بر اساس اعلام سازمان تامین اجتماعی پرداخت مستمری مردادماه از روز بیستم آغاز و دارندگان نام خانوادگی با ابتدای حرف ( آ- ا ) در دو روز اول انجام و واریزها تا سی و یکم ادامه خواهد داشت .

گیرا آنلاین_ به‌گزارش روابط‌عمومی اداره کل تأمین‌اجتماعی استان گیلان به نقل از سایت رسمی این سازمان ، پرداخت حقوق مرداد ماه بازنشستگان مطابق ماه‌های پیشین از بیستم مرداد ماه و با پرداخت مستمری بخش اول بازنشستگانی که نام خانوادگی آنان با حرف “الف” شروع می‌شود؛ آغاز خواهد شد و مستمری بخش دوم بازنشستگان با حرف “الف” نیز روز 21 مرداد ماه پرداخت خواهد شد.

بر این اساس ، پرداخت حقوق مرداد ماه بازنشستگان تا 31 مرداد و طبق جدول ذیل انجام خواهد شد و بازنشستگان همکار سازمان تأمین‌اجتماعی آخرین گروه از بازنشستگان خواهند بود که در روز 31 مرداد ماه حقوق خود را دریافت می‌کنند:

 

 

 

شایان ذکر است در حال حاضر بیش از 193 هزار نفر مستمری بگیر در استان گیلان تحت پوشش تامین اجتماعی قرار داشته و ماهانه رقمی افزون بر 1930 میلیارد تومان بابت مستمری آنها پرداخت می گردد .