گیلان در حال حاضر ۱۰ درصد گوشت مرغ کشور را تأمین می کند و هم اکنون در تولید مرغ اجداد رتبه برتر کشور را داریم.
گیرا آنلاین- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلان از استان های برتر کشور در تولید گوشت مرغ گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۵ هزار تن گوشت مرغ در بیش از ۸۰۰ مرغداری استان تولید و روانه بازار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان؛ میر حجت علی اکبرنژاد از افزایش چهار درصدی تولید مرغ در استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۷۵ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۵۰۰ تن بیشتر است.
وی با بیان اینکه ۸۴۳ واحد مرغداری در گیلان فعالیت دارند، افزود: این واحدهای مرغداری بیش از ۱۹ میلیون قطعه ظرفیت دارند و از توانمندی های استان ما محسوب می شوند.
علی اکبرنژاد ادامه داد: گیلان در حال حاضر ۱۰ درصد گوشت مرغ کشور را تأمین می کند و هم اکنون در تولید مرغ اجداد رتبه برتر کشور را داریم.
وی به دیگر قابلیت های گیلان در تولید گوشت مرغ اشاره و خاطرنشان کرد: گیلان در تولید مرغ مادرگوشتی رتبه دوم و تولید مرغ گوشتی کشور رتبه پنجم را از آن خود کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سال گذشته ۱۷۴ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده که پیش بینی می شود سالجاری به ۱۸۰ هزار تن برسد.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=3249