گیرا آنلاین_ ابراهيم انصاري، دادستان لاهيجان با اشاره به مصوبات شوراي پيشگيري از وقوع جرم استان مبنی بر پيشگيري از تغيير کاربري غيرمجاز در اراضي باغي و زراعي گفت: کليه ادارات خدمات رسان اعم از آب و برق و … ملزم هستند تا قبل هرگونه واگذاري انشعابات نسبت به اخذ استعلام از جهادکشاورزي اقدام نمايند.
وی افزود:با توجه به اين که در موارد مربوط به تغيير کاربري ضرورت بر استفاده از تجهيزات مربوط به تخريب و قلع و قمع در اراضي تغيير کاربري يافته مي باشد که جهاد کشاورزي فاقد اين تجهيزات است، لذا شهرداري و ادارات راهداري و بنياد مسکن که داراي تجهيزات مرتبط مي باشند، همکاري لازم را در جهت اجراي مفاد تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربري اراضي زراعي و باغ ها را داشته باشند.
انصاری در ادامه عنوان کرد: چنانچه دهياران در جهت خودداري از وظايف قانوني خود پيرامون ممنوعيت از تغيير کاربري اقدام ننمايند از بابت ترک فعل در اجراي وظايف قانوني تحت تعقيب قرار خواهند گرفت.
حمید
تاریخ : 11 - خرداد - 1404تخلفات جهادکشاورزی شهرداری پیگیری کنید