گیرا آنلاین_ عباس رنجی مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارسی گیل با بیان اینکه همواره فرآوری محصول گل گاوزبان در روند خشک کردن طولانی است و موادمغذی، رنگ آن از بین میرود و همچنین شاهد کپک زنی محصول هستیم، اقدام به تولید دستگاهی با فناوری امواج رادیویی نمودیم
وی ادامه داد: ظرفیت دستگاه ها از خشک کردن ۵ کیلوگرم تا ۳ تن گل گاوزبان تر میباشد و مدت زمان خشک شدن محصول کاهش چشمگیری دارد، مواد مغذی و رنگ تغییر نمیکند و چون فرایند خشک کردن در نسوج گل صورت میگیرد استریل شده و کپک نمیزند
مدیرعامل شرکت پارسی گیل در بخش دوم سخنانش به تجاری سازی دستگاهی دیگر برای حل مشکل گل گاوزبان کاران اشاره کرد و از تولید دستگاه برداشت گل گاوزبان خبر داد
رنجی گفت: این دو محصول تولیدی شرکت در دهه هشتاد موفق به کسب عنوان برترین اختراعات کشور و استان شده بودند و امروز پس از تغییرات و بروزرسانی های صورت گرفته برای تسهیل روند کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار میگیرند
شرکت دانش بنیان پارسی گیل در سه گروه ماشین آلات کشاورزی، تجهیزات پزشکی و مدیریت پسماند شهری و روستایی محصول تولید و علاوه بر بازار داخل به بیش از ۱۲ کشور دنیا صادر میکند شد