جلسه کمیته بررسی علل مرگ خارج بیمارستانی کودکان یک تا 59 ماهه با حضور سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مدیران گروه های مرتبط ، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر سید محمود رضوانی- سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ابتدای جلسه کمیته بررسی علل مرگ خارج بیمارستانی کودکان یک تا ۵۹ ماهه ، با تاکید بر نگاه دقیق تر به این حوزه، اظهار داشت ؛ باید برای مداخله در حوزه پیشگیری از مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه، رویکرد دقیق تری بکار ببریم.
وی تصریح کرد : در صورتی مراقبت در این حوزه صورت می گیرد که بتوانیم ، با ریشه یابی علل و عوامل موثر از مرگ های قابل پیشگیری، جلوگیری کنیم و نقش همه سازمان ها را در اجرای این مداخلات و همچنین پیشگیری از وقوع مرگ ها رصد و مورد تاکید، قرار دهیم.
در ادامه دکتر افشین صفایی- عضو هیات علمی دانشگاه و عضو کمیته بررسی مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه دانشگاه نیز با اشاره به اهمیت توجه به کودکان و رصد دقیق عوامل وقوع مرگ در سنین زیر پنج سال، پیشگیری از مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه را یکی از شاخص های توسعه پایدار، عنوان کرد.
در خاتمه برنامه های حوزه ی بهداشت در راستای کاهش مرگ کودکان زیر پنج سال از جمله؛ اجرای برنامه های ترویج تغذیه با شیر مادر و بیمارستان های دوستدار کودک، احیای پایه کودکان، نظام مراقبت کودکان یک تا ۵۹ ماهه، مراقبت های ادغام یافته ناخوشی های اطفال، مراقبت های ادغام یافته ی کودک سالم و ثبت اطلاعات کودکان پرخطر در سامانه ی MCMC ، ارائه شد.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=21877