گیرا آنلاین-به گزارش روابط عمومی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در حاشیه برداشت مکانیزه برنج در بخش کوچصفهان شهرستان رشت با کشاورزان این منطقه گفتگو نمود و گفت: ترویج کشت دوم محصولات کشاورزی در اراضی شالیزاری پس از برداشت محصول برنج موجب ازدیاد تولید و رونق اقتصادی می شود.
دکتر صالح محمدی افزود: استان گیلان دارای بیش از ۲۳۰ هزار هکتارشالیزار است که هر سال پس از برداشت محصول برنج برای حدود هفت ماه بدون استفاده رها می شود.
وی خاطرنشان کرد: زمین سرمایه ثابت کشاورزان است و برای استفاده بیشتر باید کشت های متعدد روی آن انجام شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی افزود: کشت علوفه برای دام پس از برداشت برنج از شالیزار علاوه بر افزایش تولید موجب رونق اقتصادی و بهره برداری بیشتر و بهینه از زمین می شود.
وی تصریح کرد: زمان کشت دوم بلافاصله پس از برداشت برنج است که باید بسترکشت را با شخم و دیسک فراهم کرد. وی ادامه داد: سبزیجات، ترب، سیر، پاچه باقلا، باقلای برکت ( مازندرانی ) و شبدر و یونجه از جمله محصولات پاییزه و زمستانه هستند که در گیلان امکان کشت بعد از برداشت برنج را دارند.
اخبار گیلان
ترویج کشت دوم در شالیزارهای گیلان موجب رونق اقتصادی می شود
استان گیلان دارای بیش از 230 هزار هکتارشالیزار است که هر سال پس از برداشت محصول برنج برای حدود هفت ماه بدون استفاده رها می شود.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=19921
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اخبار گیلان
واحد تولیدی کارخانه آبمیوه «یاسی نوش» رشت افتتاح شد
با حضور سرپرست موسی فکور معاونت عمرانی استانداری گیلان و تیمور پورحیدری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان واحد تولیدی کارخانه آبمیوه «یاسی نوش» رشت در زمینی به مساحت 1800 متر مربع منطقه وولکس رشت مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
اخبار گیلان
افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید/ گیلان یک قطب صنایع غذایی در کشور است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت : بالغ بر ۴۲۰ واحد تولیدی در صنایع غذایی تبدیلی بویژه کیک و کلوچه شیرینی جات ، نوشیدنی ، زیتون و چای در گیلان فعالیت دارند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.