جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴ | Friday, 26 December , 2025
پ
رضا عاشری مطرح کرد:

رئیس شورا حق لغو جلسه را ندارد / غیبت چهار عضو شورا کذب محض است

رئیس شورا حق لغو جلسه را ندارد / غیبت چهار عضو شورا کذب محض است
رئیس شورا حق لغو جلسه را ندارد / غیبت چهار عضو شورا کذب محض است
عضو شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر اینکه رئیس شورا و دیگر اعضا حق لغو جلسه را ندارند، خاطرنشان کرد: باید اعضای شورا در جلسه امروز می‌نشستند و بعد تصمیم گیری می‌کردند.
به گزارش گیرا آنلاین به نقل از حرف تازه، رضا عاشری، عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به لغو جلسه استیضاح شهردار رشت از جانب رئیس شورا، اظهار داشت: لغو جلسه در حیطه اختیاراتشان نیست و نمی‌توانند جلسه را لغو کنند.

این عضو شورا با تاکید بر اینکه رئیس شورا و دیگر اعضا حق لغو جلسه را ندارند، خاطرنشان کرد: باید اعضای شورا در جلسه امروز می‌نشستند و بعد تصمیم گیری می‌کردند.

وی همچنین غیبت چهار عضو حامی ثبات مدیریتی و ادامه کار شهردار در این جلسه را تکذیب کرد و گفت: اعضا در شورا حضور داشتند و این خبر کذب محض بوده است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای نظارت نقشه‌برداری و حفاظت از بستر رودخانه‌های گیلان 03 دی 1404
.

هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای نظارت نقشه‌برداری و حفاظت از بستر رودخانه‌های گیلان

در راستای ارتقای کیفیت نظارت بر فعالیت‌های معدنی و صیانت از منابع طبیعی، نشستی تخصصی روز سه‌شنبه دوم دیماه ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات شرکت آب منطقه ای گیلان برگزار شد.

بازدید دادستان مرکز استان و شهردار رشت از کارخانه کود آلی گیلان 03 دی 1404
.

بازدید دادستان مرکز استان و شهردار رشت از کارخانه کود آلی گیلان

دادستان مرکز استان گیلان به همراه شهردار رشت و رئیس کمیسیون بهداشت و محیط‌زیست شورای اسلامی ، از کارخانه کود آلی گیلان بازدید کردند تا از نزدیک در جریان روند تولید و فعالیت‌ های این واحد صنعتی قرار گیرند.

آشوبی: حل معضلات محیط زیستی گیلان نیازمند راهکارهای علمی است 03 دی 1404
.

آشوبی: حل معضلات محیط زیستی گیلان نیازمند راهکارهای علمی است

رشت-رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به چالش‌های استان از جمله آلودگی رودخانه‌ها، تالاب‌ها و زباله گفت: برای رفع این معضلات نیازمند ارائه راهکارهای علمی و پژوهشی هستیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.