گیرا آنلاین_مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان اعلام کرد: به مناسبت هفته درختکاری 50 هزار نهال در 20 هکتار در زمین های موقوفات گیلان کاشت می شود.
حجت الاسلام ستار علیزاده روز گذشته( سه شنبه، 17 اسفند) در حاشیه کاشت 13 هزار نهال صنوبر در زمین موقوفه مرحوم غروی در شهرستان املش گفت: در هفته درختکاری امسال، 50 هزار نهال در 20 هکتار در زمین های موقوفات 15 شهرستان در گیلان کاشت می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان اظهار داشت: نهال های کشت شده عموماً از نوع صنوبر و تعداد محدودی پالونیا هستند.
وی گفت: دو هکتار از زمین موقوفه مرحوم غروی املش به زیر کشت 25 هزار بوته چای می رود.
علیزاده اعلام کرد: برای خرید نهال های یاد شده 300 میلیون تومان از محل عواید موقوفات هزینه شده است.
وی ازشناسایی زمین های موقوفه در ییلاقات گیلان خبر داد و گفت: در این زمین های موقوفه در فصل مناسب 20 هزار نهال گردو و فندق کاشت می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان از ایجاد بانک نشا با ظرفیت تولید30 هزار نهال صنوبر در زمین موقوفه طالبزاده رودسر خبر داد و گفت: این طرح دانش بنیان و با مشارکت نخبگان گیلان بوده و موقوفات استان را از خرید نهال بی نیاز خواهد کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: تولید درختان زینتی در زمین های موقوفه بی بی حوریه بندرانزلی از دیگر طرح های است که در سال جاری اجرا شده و در سالهای آتی به ثمر خواهد نشست.
علیزاده با بیان اینکه در اسلام تاکید خاصی بر کاشت درخت شده است گفت: توصیه های رهبر معظم انقلاب و اقدام عملی ایشان برای کاش نهال، یک تکلیف سنگین بر پیروان ایشان ایجاد می کند.
وی گفت: سالانه 10 میلیون متر مکعب چوب در کشور نیاز داریم که چهار و نیم میلیون متر مکعب از این میزان در گیلان تولید می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان اظهار داشت: کاشت نهال در زمین های موقوفه یکی از راه های افزایش بهره وری موقوفات بوده که ضمن رونق اقتصادی در منطقه و ایجاد اشتغال، به احیا و حفظ منابع طبیعی هم کمک می کند.
اخبار گیلان:
اجرای نهضت درختکاری با کاشت 50 هزار نهال در موقوفات گیلان
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=16144
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار در آئین آغاز مطالعات زمین شناسی راه آهن رشت-آستارا: راهآهن رشت – آستارا، زیرساختی برای امنیت و اقتصاد منطقه است
کارگرنیا رئیس شورای اسلامي شهر رشت در مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور در یزد: انتقال کمیسیون ماده ۵ به شهرداریها مطالبهای ملی است/حذف بند کسری پارکینگ، شهرداریها و مردم را بلاتکلیف کرده است
استاندار در آئین آغاز مطالعات زمین شناسی راه آهن رشت-آستارا:
راهآهن رشت – آستارا، زیرساختی برای امنیت و اقتصاد منطقه است
استاندار گیلان در مراسم آغاز مطالعات زمینشناسی راهآهن رشت – آستارا، این پروژه را بخشی حیاتی از کریدور ریلی شمال – جنوب و عاملی مؤثر در ارتقای امنیت و توسعه اقتصادی منطقه دانست.
کارگرنیا رئیس شورای اسلامي شهر رشت در مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور در یزد:
انتقال کمیسیون ماده ۵ به شهرداریها مطالبهای ملی است/حذف بند کسری پارکینگ، شهرداریها و مردم را بلاتکلیف کرده است
.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.