گیرا آنلاین-در راستای اجرای دستورات اکید دکتر سید ابراهیم رییسی در جریان بازدید از استان گیلان، دکتر سید صولت مرتضوی، معاون اجرایی رییس جمهور در منطقه آزاد انزلی حضور پیدا کرد.
در این بازدید که مهندس علی اوسط اکبری مقدم، رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان حضور داشت، معاون اجرایی رییس جمهور از نقاط محتلف طرح ساحلی منطقه و امکانات و خدمات موجود در آن دیدار به عمل آورده و دستورات لازم را درخصوص اجرای دستور رییس جمهور مبنی بر آزاد سازی حریم 60 متر ساحل به دریا ظرف 20 روز، صادر نمود.
وی بر لزوم آزاد بودن حریم ۶۰ متری در امتداد ساحل خزر در گیلان به منظور اجرای طرح های گردشگری و سالم سازی توسط دستگاه های ذی ربط جهت بهره برداری عموم مردم تأکید کرد و افزود: در حال حاضر فقط بخشهای تجاری و بندری باید در دست مجموعه بندر به دلیل فعالیتهای تجاری قرار داشته باشد و باقی متصرفات باید آزاد شود.
وی با تصریح برسرعت عمل نسبت به اجرای دستور رییس جمهور خواستار اجرای طرح از روی جاری شده و گفت: باید تمامی علائم و نشانه های تصرف از جمله فنس کشی و دیوارکشی برداشته و ساحل به طور کامل بازگشایی گردد.
گفتنی است دکتر سعید محمد مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز بر لزوم بازگشایی تمام سواحل محدوده منطقه آزاد انزلی برای عموم مردم ظرف 48 ساعت آینده تصریح کرد.
معاون اجرایی رییس جمهور:
تمامی متصرفات و نشانههای آن باید ظرف ۲۰ روز از ساحل گیلان پاکسازی شود
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=15123
برچسب ها
کارگرنیا رئیس شورای اسلامي شهر رشت: شهرداری رشت بهطور مستمر در خدماترسانی به زائرین اربعین مشارکت دارد/ برگزاری مراسم تجلیل از خبرنگاران
سخنگوی صنعت برق گیلان افزایش گرمای هوا موجب فشار مضاعف روی شبکه های برق استان شده است
کارگرنیا رئیس شورای اسلامي شهر رشت:
شهرداری رشت بهطور مستمر در خدماترسانی به زائرین اربعین مشارکت دارد/ برگزاری مراسم تجلیل از خبرنگاران
.
.
مقابله با تخلفات آبی در گیلان؛ ۶۴۸ انشعاب غیرمجاز در سهماهه نخست سال شناسایی شد
مدیرعامل آبفای گیلان از شناسایی ۶۴۸ انشعاب غیرمجاز آب در سطح استان طی فصل بهار خبر داد و گفت: ۵۳۴ مورد از این انشعابات تعیین تکلیف و به شبکه قانونی متصل شدند.
سخنگوی صنعت برق گیلان
افزایش گرمای هوا موجب فشار مضاعف روی شبکه های برق استان شده است
جواد لطفی سخنگوی صنعت برق گیلان گفت: براساس پیش بینی سازمان هوا شناسی در خصوص روند گرمای شدید هوا در استان ادامه خواهد داشت و این موضوع افزایش چشمگیرمصرف برق را به همراه دارد که احتمال دارد دراین شرایط آسیب ها و فشار به شبکه برق افرایش پیدا کرده و ممکن است موجب قطعی های بی برنامه شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.