گیرا آنلاین-مهندس حامد دائمی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان باتفاق مهندس بهمن بابایی، معاون امور مسکن شهری با مهندس ماکان پدرام، مدیرکل راه و شهرسازی استان دیدار و گفتگو نمود. مهندس دائمی در ابتدای این دیدار با اشاره به همکاریهای فی مابین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اداره راه و شهرسازی استان، ضمن تشکر از تعاملات موجود، برنامه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در راستای اخذ زمین و احداث مسکن در طرح ملی نهضت مسکن را تشریح نمود و ابراز داشت: در این راستای با مشارکت بانکهای عامل و آورده متقاضیان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهیه نقشه ها ی معماری پروژه های طرح اقدام ملی مسکن به تعداد ۱۵۷۴ واحد در ۱۰ شهر (کیاشهر-لنگرود- صومعه سرا-رودسر-بندرانزلی-رشت-شفت-ماسال-سیاهکل-مرجقل) تعریف شده و اخذ تاییدات مربوطه از مراجع ذیربط و دریافت پیش پروانه های ساختمانی اقدام نموده است. وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی این طرح در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت زیر نظر بنیاد مسکن ساخته میشود، اظهار داشت: در این شهرها بیش از ۱۷۰۰۰ نفر در سامانه ثبتنام کردند که از این تعداد ۴۰۳۳ نفر از آنها تایید فرمهای سهگانه (عدم استفاده از تسهیلات زمین و مسکن دولتی و یارانهای، عدم مالکیت خصوصی و تاهل) را دارند. و ۱۴۶۷ نفر تایید نهایی شدند. مهندس پدرام ضمن تبریک انتصاب به مدیرکل جدید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، به برخی همکاری های فی ما بین این دو مجموعه اشاره کرد و گفت: راهکارهای اجرایی و برنامه ریزی جهت اجرای پروژه های ملی در حوزه تامین مسکن از سوی این دو مجموعه صورت گرفته است. مدیرکل راه و شهرسازی استان، ضمن قدردانی از عملکرد بنیاد مسکن، اظهارداشت: هدف این دو سازمان مسکن دار نمودن اقشار مختلف جامعه است و برای تحقق این امر زمین مسکونی باید تأمین شود، که در این راستا قول مساعد دادند همکاری لازم بعمل خواهد آمد.
اخبار گیلان:
دیدار مدیران کل بنیاد مسکن و راه و شهرسازی استان گیلان
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=13517
برچسب ها
کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهررشت ؛ توسعه خدمات مجموعه خدمات کوشیار گیلانی/ پُر کردن اوقات فراغت و افزایش بار علمی فرزندان رشت با استفاده از ظرفیت رصد خانه کوشیار/ بهره مندی دانش آموزان مناطق کم برخوردار رشت از خدمات رصد خانه کوشیار گیلانی به صورت رایگان/ بازسازی اتاق های اقامتی رصد خانه کوشیار به سبک و سیاق منظومه شمسی
استاندار گیلان؛ صدور پایان کار ساختمانی زمین های نسق منوط به اخذ سند می شود
کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهررشت ؛
توسعه خدمات مجموعه خدمات کوشیار گیلانی/ پُر کردن اوقات فراغت و افزایش بار علمی فرزندان رشت با استفاده از ظرفیت رصد خانه کوشیار/ بهره مندی دانش آموزان مناطق کم برخوردار رشت از خدمات رصد خانه کوشیار گیلانی به صورت رایگان/ بازسازی اتاق های اقامتی رصد خانه کوشیار به سبک و سیاق منظومه شمسی
راه اندازی فروشگاه نجوم در رصد خانه کوشیار گیلانی/ ایجاد اشتغال برای جوانان رشتی با احداث مجموعه های تفریحی گردشگری در پهنه های استخر عینک مجاور رصد خانه رشت
اخبار گیلان
دعوت سرپرست ادارهکل ثبت اسناد گیلان برای مشارکت در همایش قانون الزام
رشت- سرپرست ادارهکل ثبت اسناد و املاک گیلان از جامعه دانشگاهی و حقوقی و رسانهای استان درخواست کرد با ارسال مقالات و مطالب در همایش ملی قانون الزام شرکت کنند.
استاندار گیلان؛
صدور پایان کار ساختمانی زمین های نسق منوط به اخذ سند می شود
استاندار گیلان تسهیل و تسریع در فرآیند صدور سند از سوی بنیاد مسکن را در رفع مشکلات مردم استان بسیار اثر گذار دانست و افزود: بزودی به بخشداران ابلاغ خواهیم کرد برای افرادی که در داخل طرح هادی زمین هایی با کاربری مسکونی دارند، پروانه صادر کنند؛ اما پایان کار منوط به اخذ سند خواهد بود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.