چهارشنبه, ۱۵ بهمن , ۱۴۰۴ | Wednesday, 4 February , 2026
پ
علیپور با انتقاد از عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری رشت؛

اگر توانایی پرداخت حقوق ها را ندارید کناره گیری کنید

محمدحسن علیپور با ابراز ناراحتی از تاخیر در پرداخت حقوق کارگران شهرداری رشت، اظهار داشت: با تمام احترامی که برای مدیران مناطق شهرداری رشت قائلم اما اگر مدیران، توان پرداخت حق و حقوق ها را ندارند هرچه سریع تر استعفا دهند.

عضو شورای اسلامی شهر رشت با ابراز ناراحتی از تاخیر در پرداخت حقوق کارگران شهرداری رشت، اظهار داشت: با تمام احترامی که برای مدیران مناطق شهرداری رشت قائلم اما اگر مدیران، توان پرداخت حق و حقوق ها را ندارند هرچه سریع تر استعفا دهند.

محمدحسن علیپور با اشاره به اینکه صبوری و سکوت هم حد و مرزی دارد، افزود: اگر توانایی پرداخت حقوق ها را ندارید کناره گیری کنید تا افراد توانمندتری جایگزین شوند.

علیپور اذعان داشت: در این شرایط سخت اقتصادی چگونه می توان بدون حقوق زندگی کرد؟

عضو هئیت رئیسه شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: هر چه سریعتر تصمیمانی اتخاذ کنید تا حقوق ها پرداخت شود و آرامش را به این قشر زحمت کش بازگردانید.

وی در پایان افزود: برای شرافت کارگران به شهردار رشت رای دادم و امروز از ایشان میخواهم که اگر مدیری کارایی های لازم را ندارد بدون تعارف جایگزینی مناسب برای وی انتخاب کنند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان به روایت تصویر 13 بهمن 1404
.

نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان به روایت تصویر

نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان هفتم تا دهم بهمن ماه به همت سازمان همیاری شهرداری های استان گیلان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان واقع در کیلومتر چهار جاده رشت – تهران برگزار شد و با بازدید استاندار گیلان، رئیس و اعضای شورای شهر رشت و جمعی از مسئولین همراه بود.

تسهیلات ۴۰۹۴ میلیارد ریالی در یک سال گذشته به ۱۳۱۲ متقاضی 13 بهمن 1404
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گیلان اعلام کرد: 

تسهیلات ۴۰۹۴ میلیارد ریالی در یک سال گذشته به ۱۳۱۲ متقاضی

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گیلان با اشاره به فرارسیدن چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، از عملکرد قابل توجه این صندوق در حمایت از اشتغال و کارآفرینی در استان خبر داد.

طرح طلایی بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی 11 بهمن 1404
یک فرصت استثنایی؛

طرح طلایی بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی

طرح طلایی بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی طرحی کامل و جامع در حمایت از این قشر است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.