گیرا آنلاین- در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۰ ارزش سرمایه گذاری داخلی محقق شده در نخستین منطقه آزاد شمال کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته به رشد ۳۸ درصدی رسید.
براین اساس ارزش ریالی سرمایه گذاری های صورت گرفته از سوی ۹۰ شرکت داخلی که از ابتدای فروردین تا اول شهریور سال ۱۴۰۰ توسط حوزه های مختلف سازمان جذب شدند از مرز ۱۳۸۱۹ میلیارد ریال عبور کرد تا در مقایسه با ۹۹۷۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده در سال ۱۳۹۹ بیانگر افزایش ۳۸ درصدی در این شاخص مهم بررسی فعالیت منطقه آزاد انزلی باشد.
بنابراین گزارش حوزه فعالیت شرکت های ایرانی فوق در زمینه های گردشگری-تفریحی، لجستیک، خدمات تجاری و ساخت و ساز مسکونی است.
گفتنی است در میان شاخص های مورد تأکید ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي كشور جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی در مناطق آزاد از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد و سازمان منطقه آزاد انزلی علی رغم محدودیت اراضی خود که آن را به کوچکترین منطقه آزاد کشور تبدیل کرده؛ ظرف سالهای اخیر با استمرار طرح ها و بسته های حمایتی،تشویقی و مشاوره ای به علاقمندان حضور در این منطقه،فعال سازی کریدورهای شمال-جنوب و چین-قزاقستان-ایران، انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های همکاری با بخش های دولتی و خصوصی کشورهای منطقه، بهره گیری از فرصت همکاری با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، حمایت از شرکت های نوآور،فناور و دانش بنیان داخلی و فعال سازی مجدد واحد تولیدی-صنعتی، در کنار برگزاری و حضور در نمایشگاه ها و همایش های تخصصی موفق به تداوم مسیر جذب سرمایه گذار شده به حدی که هم اکنون سومین شهرک صنعتی خود را به منظور پاسخگویی به تمایل رو به رشد سرمایه گذاران در آستانه احداث دارد.
سازمان منطقه آزاد انزلی براین باور است با اتصال این منطقه به خط ریل سراسری در نیمه دوم سال جاری و بهره برداری از اسکله رو رو تا سال آتی، جهش بلندی در مسیر تسهیل و رونق فضای کسب و کار منطقه و استان ایجاد می شود.
در پنج ماهه نخست سال 1400
افزایش ۳۸ درصدی سرمایه گذاری داخلی در منطقه آزاد انزلی
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=11607
برچسب ها
اخبار گیلان
دعوت سرپرست ادارهکل ثبت اسناد گیلان برای مشارکت در همایش قانون الزام
رشت- سرپرست ادارهکل ثبت اسناد و املاک گیلان از جامعه دانشگاهی و حقوقی و رسانهای استان درخواست کرد با ارسال مقالات و مطالب در همایش ملی قانون الزام شرکت کنند.
استاندار گیلان؛
صدور پایان کار ساختمانی زمین های نسق منوط به اخذ سند می شود
استاندار گیلان تسهیل و تسریع در فرآیند صدور سند از سوی بنیاد مسکن را در رفع مشکلات مردم استان بسیار اثر گذار دانست و افزود: بزودی به بخشداران ابلاغ خواهیم کرد برای افرادی که در داخل طرح هادی زمین هایی با کاربری مسکونی دارند، پروانه صادر کنند؛ اما پایان کار منوط به اخذ سند خواهد بود.
اخبار گیلان
سرپرست بنیاد مسکن شهرستان رودسر معرفی شد
.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.