گیرا آنلاین- در پنج ماهه نخست سال 1400 ارزش سرمایه گذاری داخلی محقق شده در نخستین منطقه آزاد شمال کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته به رشد 38 درصدی رسید.
براین اساس ارزش ریالی سرمایه گذاری های صورت گرفته از سوی 90 شرکت داخلی که از ابتدای فروردین تا اول شهریور سال 1400 توسط حوزه های مختلف سازمان جذب شدند از مرز 13819 میلیارد ریال عبور کرد تا در مقایسه با 9975 میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده در سال 1399 بیانگر افزایش 38 درصدی در این شاخص مهم بررسی فعالیت منطقه آزاد انزلی باشد.
بنابراین گزارش حوزه فعالیت شرکت های ایرانی فوق در زمینه های گردشگری-تفریحی، لجستیک، خدمات تجاری و ساخت و ساز مسکونی است.
گفتنی است در میان شاخص های مورد تأکید ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي كشور جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی در مناطق آزاد از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد و سازمان منطقه آزاد انزلی علی رغم محدودیت اراضی خود که آن را به کوچکترین منطقه آزاد کشور تبدیل کرده؛ ظرف سالهای اخیر با استمرار طرح ها و بسته های حمایتی،تشویقی و مشاوره ای به علاقمندان حضور در این منطقه،فعال سازی کریدورهای شمال-جنوب و چین-قزاقستان-ایران، انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های همکاری با بخش های دولتی و خصوصی کشورهای منطقه، بهره گیری از فرصت همکاری با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، حمایت از شرکت های نوآور،فناور و دانش بنیان داخلی و فعال سازی مجدد واحد تولیدی-صنعتی، در کنار برگزاری و حضور در نمایشگاه ها و همایش های تخصصی موفق به تداوم مسیر جذب سرمایه گذار شده به حدی که هم اکنون سومین شهرک صنعتی خود را به منظور پاسخگویی به تمایل رو به رشد سرمایه گذاران در آستانه احداث دارد.
سازمان منطقه آزاد انزلی براین باور است با اتصال این منطقه به خط ریل سراسری در نیمه دوم سال جاری و بهره برداری از اسکله رو رو تا سال آتی، جهش بلندی در مسیر تسهیل و رونق فضای کسب و کار منطقه و استان ایجاد می شود.
در پنج ماهه نخست سال 1400
افزایش 38 درصدی سرمایه گذاری داخلی در منطقه آزاد انزلی
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=11607
برچسب ها
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان؛ باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت / همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان: گیلان با ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه به استقبال دهه فجر رفت
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان؛
باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت / همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان با بیان اینکه همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم، تاکید کرد: باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان:
گیلان با ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه به استقبال دهه فجر رفت
رشت- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان از برگزاری ۲ هزار و ۸۰۰ ویژه برنامه به مناسبت بزرگداشت چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در استان خبر داد.
.
نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان به روایت تصویر
نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان هفتم تا دهم بهمن ماه به همت سازمان همیاری شهرداری های استان گیلان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان واقع در کیلومتر چهار جاده رشت – تهران برگزار شد و با بازدید استاندار گیلان، رئیس و اعضای شورای شهر رشت و جمعی از مسئولین همراه بود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



