گیرا آنلاین_ به گزارش دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گیلان، علیرضا غیاثی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان از اجرای 20 کیلومتر توسعه شبکه و خطوط انتقال فاضلاب در سطح گیلان طی سالجاری خبر داد.
غیاثی با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت حفظ محیط زیست در ارتقاء سلامت شهروندان و لزوم جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب ، با توجه به میزان اعتبارات تخصیصی نسبت به اجرای 19.5 کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب و همچنین 0.2 کیلومتر خط انتقال اقدام شد.
مدیرعامل آبفای گیلان هزینه اجرای این پروژه را بالغ بر یک هزار و 460 میلیارد ریال بیان کرد و یادآور شد: این هزینه از محل اعتبارات ملی و استانی تأمین شده است.
وی با بیان اینکه با اجرای این پروژه بیش از 6 هزار و 200 نفر از شبکه بهداشتی فاضلاب بهره مند شدند افزود: نسبت به نصب انشعاب فاضلاب برای بیش از 2 هزار فقره اشتراک نیز اقدام شد.
غیاثی جمعیت تحت پوشش خدمات فاضلاب در استان گیلان را یک میلیون و دویست و هشتادهزار و نهصدو پنجاه و نه نفر اعلام کرد که معادل 48.32 درصد جمعیت استان می باشد.
وی همچنین طول شبکه جمع آوری فاضلاب را 2059 کیلومتر اعلام کرد و افزود: به منظور پاکسازی شبکه و کنترل پس زدگی فاضلاب نسبت به شستشو و لایروبی شبکه های فاضلاب نیز به صورت دوره ای اقدام می شود.
مدیرعامل آبفای گیلان با تأکید بر لزوم خدمات رسانی مناسب به شهروندان تصریح کرد: مردم عزیز استان در صورت مواجهه با هرگونه حوادث احتمالی در حوزه آب و فاضلاب می توانند با شماره گیری 122 بصورت 24 ساعته ، گزارشات خود را اعلام نمایند.