گیرا آنلاین-محمداسماعیل هنرمند گفت: با همکاری کارشناسان دفتر بازرسی و خدمات مشترکین و عوامل نیروی انتظامی از این ۱۲ دستگاه ۶ دستگاه در یک اقامتگاه گردشگری واقع در شهرستان فومن، ۲ دستگاه در یک واحد مسکونی در شهر کلاچای، ۲ دستگاه در یک منزل مسکونی در شهرستان سیاهکل و ۲دستگاه در یک واحد مسکونی در شهرستان بندرانزلی با گزارش مردمی و هماهنگی با عوامل نیروی انتظامی و مراجع قضایی کشف و جمع آوری شده است . وی افزود: فعالیتهای بدون مجوز این قبیل واحدها منجر به ناپایداری شبکه، تشدید خاموشی ناخواسته و آسیب رسانی به لوازم برقی مشترکین و در نتیجه نارضایتی هم استانی های ارجمند خواهد شد. وی اضافه کرد: در راستای جلوگیری از تضییع حقوق عامه، شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان، اقداماتی از قبیل رصد و پایش لحظه ای بار شبکه های توزیع برق، میزان مصرف برق مشترکین در دورههای زمانی مختلف و همچنین بازرسیهای حضوری کارشناسان این شرکت را در دستور کار خود قرار داده است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان با اشاره به تداوم پیگیری های لازم وبر خورد قاطع با قانون شکنان یادآور شد: از سال گذشته تا کنون، بیش از ۵ هزار دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در گیلان شناسایی شده است که بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال به صنعت برق استان خسارت وارد کرده اند. وی ضمن ارج نهادن به همکاریهای مردمی افزود: هموطنان گرامي مي توانند در صورت شناسايي مراكز استخراج غيرمجاز رمزارز اطلاعات مربوطه را از طريق سامانه تلفني ۱۲۱ و يا مراجعه حضوري به واحد حراست شركت توزیع برق محل زندگي خود اعلام نمايند. هنر مند در پایان اضافه کرد: اطلاعات و مشخصات هويتي گزارش دهندگان به صورت كاملا محرمانه حفظ مي شود و به گزارش هايي كه منجر به كشف مراكز غيرمجاز استخراج رمزارز گردد تا سقف ۲۰ ميليون تومان پاداش نقدي تعلق مي گيرد.
در راستای حفظ پایداری شبکه های توزیع برق
۱۲ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در استان گیلان كشف و جمع آوری شد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان از شناسایی و جمع آوری12 دستگاه استخراج رمز ارز دیجیتال غیر مجاز طی روزهای اخیرخبر داد.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=14924
برچسب ها
در جلسه نظارتی و حمایتی بر روند اجرای پروژه راه آهن رشت - آستارا مطرح شد دکتر آقایی : مراجع ذیربط و متولیان امر که مجوز ساختوساز در مسیر خط ریلی را داده اند باید پاسخگو باشند
.
رئیس سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری رشت، روز حملونقل را تبریک گفت
علیرضا زارع، رئیس سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری رشت، در پیامی به مناسبت فرارسیدن بیستوششم آذرماه، روز حملونقل عمومی و رانندگان، این روز را به همکاران و خانواده بزرگ حملونقل تبریک گفت و بر نقش حیاتی حملونقل در توسعه پایدار شهری تأکید کرد.
یادداشت؛
خیابانهای رشت دیگر جایی برای نفس کشیدن ندارند؛ راهحل چیست؟
ترافیک تنها بر زیبایی شهر تاثیر منفی نمیگذارد، بلکه از کیفیت هوا گرفته تا خلق و خوی شهروندان متاثر از آن است .
در جلسه نظارتی و حمایتی بر روند اجرای پروژه راه آهن رشت - آستارا مطرح شد
دکتر آقایی : مراجع ذیربط و متولیان امر که مجوز ساختوساز در مسیر خط ریلی را داده اند باید پاسخگو باشند
.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



