رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه ۷۳ پروژه عامالمنفعه سلامت طی دو سال اخیر در گیلان افتتاح و به بهرهبرداری رسیدهاند، گفت: حدود ۵۰ پروژه عامالمنفعه سلامت جدید نیز در استان با پیگیریهای همهجانبه در آستانه افتتاح و بهرهبرداری قرار گرفته اند.
گیرا آنلاین-به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)، دکتر ارسلان سالاری، پیش از ظهر امروز در نشست هیئترئیسه دانشگاه با مدیران شبکههای بهداشت و درمان و روسای بیمارستانهای استان با اشاره به در پیش بودن سفر آیتالله رئیسی- رئیسجمهور به استان گیلان، اظهار کرد: مطالبات اولویتدار گیلان از جمله بخش بهداشت و درمان با دفاعیات دانشگاه علوم پزشکی و استانداری در نهاد ریاست جمهوری جهت پیشنهاد و پیگیری اعتبارات لازم، مطرح و پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه ۷۳ پروژه عامالمنفعه سلامت طی دو سال اخیر در گیلان افتتاح و به بهرهبرداری رسیدهاند، افزود: حدود ۵۰ پروژه عامالمنفعه سلامت جدید نیز در استان با پیگیریهای همهجانبه در آستانه افتتاح و بهرهبرداری قرار گرفته اند.
رئیس دانشگاه با اشاره به موقعیت منحصربهفرد گیلان در گردشگری سلامت، گفت: متأسفانه از ظرفیت گردشگری سلامت گیلان بهویژه در شهرستان آستارا بهره کافی برده نشده و لازم است در این زمینه، از طرحهای توسعهای در راستای تحقق طرحهای توریسم سلامت بهره برده شود.
دکتر سالاری بر حفظ اعتماد خیران و تلاش برای استمرار اقدامات نیکوکارانه آنها تأکید کرد و گفت: در شرایط سخت تحریمی، جذب منابع خیران بهویژه در شهرستانها و هزینه کرد آنها در همان مناطق، از ضروریات است و باید تلاش شود در این راستا به اعتماد خیران خدشهای وارد نشود.
وی موفقیت گیلان در پوشش حداکثری واکسیناسیون عمومی علیه کرونا را از مصادیق همکاری و همدلی بیمنت دانست و گفت: خوشبختانه استان گیلان در نوبت سوم واکسیناسیون کرونا نیز در کشور پیشگام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه پروژههای محرومیتزدایی در شهرستانها باید با جدیت دنبال شوند، خاطرنشان کرد: در برخی از شهرستانها زمین موردنظر برای آغاز به کار اجرایی طرحهای عامالمنفعه سلامت وجود ندارد که لازم است در این زمینه جهت جذب مشارکت خیران و نیکوکاران تلاش شود.
دکتر سالاری بر اتمام طرحهای نیمهتمام در سطح دانشگاه علوم پزشکی گیلان تأکید کرد و گفت: باید برای تسریع در تکمیل پروژهها و همچنین کیفیت اجرای آن ها، متولیان امر، از صف تا ستاد، نظارت کامل داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه در توسعه خدمات زیربنایی و روبنایی حوزه بهداشت باید به مناطق کم برخوردار بیشتر توجه شود، تصریح کرد: همه پروژههای بهداشت و درمان استان گیلان باید پیوست های عدالت محور و فرهنگی داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت کاربردی بودن تحقیقات و پژوهش تأکید کرد و افزود: طرح های پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان باید کاربردی و اثربخش باشند، زیرا که با کاربردی کردن علوم و تحقیقات و همچنین با بهرهمندی از صنعت، میتوان بسیاری از طرح ها را تحقق بخشید.
دکتر سالاری با اذعان به اینکه شیوع ویروس کرونا بر مقوله آموزش، آسیب جدی وارده کرده، افزود: کیفی سازی آموزش و توسعه خدمات معیشتی و رفاهی دانشجویان و دستیاران در اولویت توجه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان باشد.
گفتنی است؛ در این نشست، جمعی از معاونین و مدیران ستاد دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، روسای بیمارستانهای رشت و شهرستانها و مدیران شبکههای بهداشت و درمان استان در ارتباط تصویری به بیان برنامهها، چالشها و راهکارها پرداختند.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=14875