گیرا آنلاین_ سمینار دو روزه دانشافزایی داوران کیوروگی استان گیلان، طی روزهای۸ و۹ خرداد ۱۴۰۴، با حضور ۱۸۰ نفر از داوران استان در دو بخش آقایان و بانوان، به میزبانی سالن همایش اداره کل علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
تدریس این دوره توسط استاد شهرام اربابی، رئیس کمیته داوران فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران و استاد هومن صادقنیا، دبیر این کمیته، انجام شد و مباحث نظری و عملی داوری کیوروگی بهصورت دقیق و تخصصی ارائه گردید.
در این دوره، مسئولان هیئت تکواندو استان از جمله:
استاد جعفر میرزایی (رئیس هیئت)
استاد داوود عسکری (دبیر هیئت)
استاد فریبا یوسفی (نایب رئیس هیئت)
و جمعی از رؤسای کمیتهها و شهرستانها حضور داشتند.
روز اول این دوره با تمرکز بر آموزشهای تئوریک قوانین داوری سپری شد و در پایان آن، از پیشکسوتان تکواندو استان گیلان و داور المپیکی، استاد النا باقری تقدیر بهعمل آمد.
در روز دوم، آموزشها بهصورت عملی و با اجرای تمرینات میدانی دنبال شد. همچنین در پایان روز دوم، جهت ارزیابی سطح آمادگی داوران و انتخاب نفرات برتر برای حضور در مسابقات کشوری، آزمون عملی داوری برگزار شد.
دکتر احمدی سنگری، نماینده محترم مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز بهعنوان مهمان ویژه در این دوره حضور یافت و از تلاشهای جامعه داوری و هیئت تکواندو استان تقدیر کرد.
این دوره با هدف ارتقاء دانش و مهارت داوران استان با همت رئیس کمیته داوران استان گیلان استاد جواد واحدی و رئیس محترم هیئت استان استاد جعفر میرزایی و در راستای هماهنگی با استانداردهای فدراسیون جهانی برگزار شد و بازتاب مثبتی در میان شرکتکنندگان داشت.