گیرا آنلاین-“نادر آذرپی” معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: پست 63/20 کیلوولت ضیابر با پیشرفت فیزیکی 36 درصدی، با ظرفیت 30 مگاولت آمپر با هدف تامین برق مطمئن و پایدار مناطق شهری و واحدهای صنعتی واقع در شهر ضیابر و نواحی اطراف آن، در صورت تامین به موقع نقدینگی در سال 1401 آماده بهره برداری خواهد بود.
وی افزود: این پست در فاز اول دارای دو دستگاه ترانسفورماتور به صورت بانک با مجموع قدرت 30 مگاولت آمپر (15*2 مگاولت آمپر) در سطح ولتاژ 63 کیلوولت و یک فیدر ورودی 20 کیلوولت و 4 فیدر خروجی 20 کیلوولت می باشد.
آذرپی گفت: فونداسیون تجهیزات و دیوار کشی محوطه 72 درصد و عملیات ساختمانی پروژه نیز 17 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. طراحی ساختمان بطور کامل انجام شده، پی کنی و ساخت سوله پروژه هم در حال اجرا می باشد.
گفتنی است که سیستم کنترلی این پست از نوع معمولی می باشد و برای احداث آن اعتباری معادل 320 میلیارد ریال سرمایه گذاری خواهد شد.
معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه ای گیلان:
پیشرفت 36 درصدی پست 63/20 کیلوولت ضیابر
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=15633
برچسب ها
استاندار در جلسه شورای اداری گیلان:
مکلف به خدمت و خوب کردن حال مردم هستیم
استاندار گیلان با تأکید بر نقشآفرینی مردم و سرمایهگذاران در اجرای طرحهای کلان استان؛ توسعه گیلان را بدون مشارکت مردم و بخش خصوصی ناممکن دانست و بر لزوم جبران خسارات و حفظ اعتماد عمومی و تکلیف رفع بدون تاخیر مشکلات مردم برای مسئولان تاکید کرد.
.
آقایی: تخلفات برخی اعضای شورا در اجرای طرح هادی جیرهنده مشهود است
رشت- بازرسکل گیلان با اشاره به اعتراضات مردمی نسبت به اجرای طرح هادی در جیرهنده گفت: تخلفات برخی اعضای شورا در اجرای طرح هادی جیرهنده مشهود است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



