گیرا آنلاین-به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توجه مصرف کنندگان به اهمیت سلامت و کیفیت موادغذایی، اظهار داشت ؛ کمبود ریزمغذی ها در جوامع انسانی منجربه افزایش تولید محصولات غذایی غنی شده با ریز مغذی ها شده است ، از این رو، یکی از اهداف وزارت بهداشت و درمان در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات خوراکی و آشامیدنی؛ غنی سازی فرآورده های لبنی با ویتامین D3 می باشد.
مهندس نجفی درادامه با اشاره به اینکه در استان گیلان ، ده واحد تولیدی لبنی فعال وجود دارد، افزود؛ کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن بازرسی از واحدهای تولیدی لبنی، به صورت مستمر و ادواری از فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحد تولیدی و سطح عرضه نمونه برداری انجام می دهند و در صورت وجود هرگونه عدم انطباق، برخورد قانونی لازم مطابق با مقررات و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.
لازم به ذکر است؛ غنی سازی، به معنای افزودن یک یا چند ماده ی مغذی ضروری به موادغذایی به منظور پیشگیری و یا اصلاح کمبود آن در جامعه یا گروه خاصی از جمعیت می باشد