گیرا آنلاین _سرهنگ ارسلان صبح زاهدی گفت : ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه امروز با اعلام یک فقره آتش سوزی عمدی و گروگانگیری در شهرستان لنگرود ماموران انتظامی به همراه ماموران آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه با حضور ماموران در محل مشخص شد که مردی ۵۵ ساله به علت اختلافات خانوادگی قبلی، همسرش را در خانه ویلایی حبس کرده و خانه را آتش زده است افزود: فرد گروگانگیر با سلاح شکاری اقدام به تیراندازی به سمت ماموران آتش نشانی که درحال اطفا حریق بودند کرد و یکی از ماموران پلیس و دو آتش نشان را مصدوم کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود گفت: برای پیشگیری از ادامه تیراندازی و صدمه به گروگان و سایر افراد حاضر در محل، ماموران پلیس با تیراندازی متقابل فرد گروگانگیر را زمینگیر و گروگان را آزاد کردند و آتش نیز توسط آتش نشانی مهار و از سرایت آن به سایر مناطق جلوگیری شد.
سرهنگ ارسلان صبح زاهدی با اشاره به اینکه مصدومان حادثه به بیمارستان منتقل شدند و فرد گروگانگیر در بیمارستان جانباخت گفت: حال عمومی سایر مصدومان رضایت بخش است.