سه شنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۴ | Tuesday, 25 November , 2025
پ
  • شناسه : 37119
  • 12 خرداد 1404 - 20:33
  • ارسال توسط :
.

نمایش شاخص کوشک جلالی بار دیگر در رشت

نمایش شاخص کوشک جلالی بار دیگر در رشت
نمایش شاخص کوشک جلالی بار دیگر در رشت
.

گیرا آنلاین_ نمایش «پابرهنه، لخت، قلبی در مشت» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا کوشک جلالی، بازی مصطفی غلامی استادسرایی و تهیه‌ کنندگی حسین عمادی برای دومین بار در رشت روی صحنه می رود.

این نمایش که از آثار برجسته کوشک جلالی است تاکنون بیش از ۱۲۰۰ بار در چهار کشور جهان و با عوامل مختلف اجرا شده است.

«پابرهنه، لخت، قلبی در مشت» با الهام از حمله نئونازی‌های آلمان به مهاجران ترک در اواخر دهه نود میلادی روایتی از زندگی یک کارگر مهاجر را به نمایش گذاشته است که خانواده خود را در حادثه حریق عمدی از دست داده است.

حسین عمادی تهیه کننده نمایش با اشاره به آشنایی خود با کوشک جلالی ابراز داشت: من با او قرار بود کار دیگری را شروع کنم که وی درخواست داشت فعلا این نمایش را دوباره اجرا کنیم که موافقت کردم، زیرا به محتوا و پیام نمایش اعتقاد دارم.

وی در ادامه افزود: هدف اصلی من از تهیه‌کنندگی حمایت از هنرمندان است. البته مشکلات زیادی پیش روی ماست و معمولا کارها با هزینه‌های بالایی تولید می‌شود که سود چندانی ندارد، ولی در نهایت ما برای ماندگاری تئاتر تلاش می‌کنیم.

عمادی با درخواست از مسئولین فرهنگی ابراز داشت:لازم است سازمان‌های فرهنگی برای فراهم کردن فضاهای تبلیغاتی ثابت و رسمی برای تئاتر به هنرمندان کمک کنند تا بتوانیم چرخه تئاتر را حفظ کنیم.

مصطفی غلامی استادسرایی بازیگر نمایش نیز در این نشست خبری بیان داشت: نه سال پیش اولین باری بود که این کار در ایران روی صحنه رفت و برای این‌که خودم حضور داشته باشم با کوشک جلالی زیاد بحث کردیم و خوشحالم که بالاخره موفق شدیم.

وی در ادامه گفت: بعد از نه سال تجربیات شخصی من اضافه شده و نگاه من به نمایش ابعاد تازه‌ای گرفته است.

غلامی درباره نگاه المانی‌ها به کار نیز خاطرنشان کرد: آنچه خود آقای کوشک جلالی روایت می‌کند در آنجا نیز نسبت به نمایش موضع گیری‌های منفی زیادی داشته است و حتی تهدید نیز شده است، اما کلیت جامعه آلمان درباره کار نقدپذیری داشته است و همین موجب شده که ۱۲۰۰ اجرا داشته باشد.

  • منبع خبر : رشتکده

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت در افتتاح نمایشگاه هنرمندان خانه خورشید: شناسایی و حمایت از استعدادهای هنری رشت/ هنر زبان مشترک مردم جهان  04 آذر 1404
.

کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت در افتتاح نمایشگاه هنرمندان خانه خورشید: شناسایی و حمایت از استعدادهای هنری رشت/ هنر زبان مشترک مردم جهان 

رئیس شورای اسلامی شهر رشت در آیین افتتاح خانه خورشید، این مجموعه را ظرفیتی مهم برای کشف و حمایت از استعدادهای هنری شهر به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار رشت دانست و بر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در شهر تأکید کرد.

نمایشگاه خانه خورشید افتتاح شد/درخشش ۴۰ هنرمند جوان در رشت 04 آذر 1404
.

نمایشگاه خانه خورشید افتتاح شد/درخشش ۴۰ هنرمند جوان در رشت

رشت- نمایشگاه آثار هنرمندان خانه خورشید با مشارکت ۴۰ هنرجوی نوجوان و جوان گیلانی در تالار مرکزی رشت آغاز به کار کرد؛ رویدادی که به گفته دبیر نمایشگاه، نشانه‌ای روشن از زنده بودن هنر ایران اسلامی و نقش آموزش‌های اصیل در پرورش نسل تازه هنرمندان است.

مدارس ابتدایی گیلان فردا مجازی شد / دورکاری مادران شاغل دارای فرزند زیر پایه ششم 04 آذر 1404
استاندار گیلان:

مدارس ابتدایی گیلان فردا مجازی شد / دورکاری مادران شاغل دارای فرزند زیر پایه ششم

استاندار گیلان با اشاره به افزایش موارد ابتلا به آنفولانزا در استان گفت: در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری در بین دانش اموزان، کلاس‌های مقطع ابتدایی، فردا به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و مادران شاغلی که فرزند زیر پایه ششم دارند، به‌طور دورکار فعالیت خواهند کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.