گیرا آنلاین_ به گزارش دفتر روابط عمومي و آموزش همگاني شركت آب و فاضلاب استان گيلان؛ معاون خدمات مشترکین و درآمد شركت آب و فاضلاب استان گيلان اعلام كرد: بر اساس دستورالعمل جديد ابلاغي از سوي وزارت راه و شهرسازي، نصب پمپ و مخزن ذخيره آب در ساختمانهاي مسكوني ساخت جديد به عنوان يكي از الزامات فني و اجرايي در طراحي تأسيسات داخلي منازل در نظر گرفته شده است.
وحید مهجور؛ با اشاره به افزايش جمعيت شهري، توسعه عمودي ساختمانها و ضرورت مديريت بهينه فشار شبكه آب اظهار داشت: به منظور پايداري فشار شبكه و تضمين دسترسي يكنواخت تمام مشتركان به آب شرب بهداشتي، طبق دستورالعملهاي جديد، كليه سازندگان و مالكين پروژههاي ساختماني موظفند نسبت به نصب پمپ و مخزن ذخيره آب در ساختمانها اقدام نمايند.
وي افزود: در سالهاي اخير با توجه به تغييرات اقليمي و نوسانات مصرف آب، فشار شبكه توزيع آب در برخي ساعات كاهش مييابد و همين امر سبب بروز نارضايتي در طبقات بالاي ساختمانها ميشود؛ اجراي اين دستورالعمل ضمن پيشگيري از اين مشكلات، نقش مهمي در توزيع عادلانهتر و پايدارتر آب خواهد داشت.
معاون خدمات مشترکین و درآمد شركت آب و فاضلاب گیلان تاكيد كرد: اين الزام صرفاً براي ساختمانهاي جديدالساخت اعمال ميشود و براي ساختمانهاي موجود، توصيه جدي به نصب پمپ و مخزن وجود دارد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: همكاري سازندگان و مهندسان ناظر در اجراي دقيق اين دستورالعمل، تضمينكننده ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان و ارتقاي تابآوري شبكه آبرساني در سطح استان خواهد بود.