گیرا آنلاین-به گزارش ایثار گیلان، محمدرضا داوطلب در نشست صمیمی با جمعی از معتمدین معین استان ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه با بیان اینکه حمایت از ایثارگران و پیگیری حقوق قانونی آنان در کنار نعمت همنشینی با آنها برکتی بی حد و مرز است اظهار کرد: نقش معتمدین معین بعنوان بازوان قدرتمند بنیاد در امر خدمترسانی به جامعه ایثارگری غیر قابل انکار است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با اشاره به اینکه باید معتمدین معین را به عنوانی ساختاری ارزشمند برای ارائه بهترین و مطلوب ترین شکل خدمت به جامعه ایثارگری در نظر بگیریم افزود: این عزیزان یک پل ارتباطی موثر بین بنیاد و جامعه ایثارگری هستند و در جهت شناسایی و انعکاس مشکلات ایثارگران به بنیاد، نقش مهمی را ایفا میکنند.
وی توانمندسازی معتمدین معین به عنوان یک تشکل ارزشمند را ضروری دانست و تصریح کرد: در استفاده از ظرفیت این تشکل نباید تنها در بحث دیدارها اکتفا کنیم و لازم است تا در عرصه های متفاوت از استعدادها و نقطه نظرات راهبردی این پیشکسوتان استفاده شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان:
معتمدین معین ساختاری ارزشمند برای ارائه مطلوب ترین شکل خدمت به جامعه ایثارگری است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان در نشست با جمعی از معتمدین معین استان گفت: معتمدین معین ساختاری ارزشمند برای ارائه مطلوب ترین شکل خدمت به جامعه ایثارگری است
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=22129
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان؛ باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت / همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان: گیلان با ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه به استقبال دهه فجر رفت
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان؛
باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت / همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان با بیان اینکه همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم، تاکید کرد: باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان:
گیلان با ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه به استقبال دهه فجر رفت
رشت- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان از برگزاری ۲ هزار و ۸۰۰ ویژه برنامه به مناسبت بزرگداشت چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در استان خبر داد.
.
نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان به روایت تصویر
نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان هفتم تا دهم بهمن ماه به همت سازمان همیاری شهرداری های استان گیلان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان واقع در کیلومتر چهار جاده رشت – تهران برگزار شد و با بازدید استاندار گیلان، رئیس و اعضای شورای شهر رشت و جمعی از مسئولین همراه بود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




