گیرا آنلاین_ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رودبار: طهمورث عموپور فرماندار و رئیس ستاد سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ شهرستان رودبار، (عصر امروز جمعه) با اعلام این خبر و در گفت و گو با روابط عمومی فرمانداری رودبار، گفت: سرشماری عمومی کشاورزی با هدف شناخت دقیق و جامع از وضعیت آب و خاک و بهرهبرداری از منابع، به منظور برنامهریزی برای توسعه اقتصادی و بهبود کیفیت تولیدات کشاورزی در شهرستان رودبار از شنبه ۱۲ آبان ماه بهمدت ۴۵ روز آغاز میشود.
وی با بیان اینکه شهرستان رودبار، یکی از شهرستانهای پهن آور گیلان است، افزود: این شهرستان به عنوان پهناورترین شهرستان استان گیلان، با بیش از ۲۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ۲۵ هزار نفر بهرهبردار، نقش بسزایی در تأمین امنیت غذایی و اقتصاد منطقه دارد.
رئیس ستاد سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان رودبار به کشاورزان نسبت به ارائه آمار دقیق، تاکید کرد و افزود: ارائه آمار دقیق و صحیح از وضعیت تولیدات، میتواند برنامهریزی مناسبی را بهدنبال داشته باشد که نتیجه آن رشد و شکوفایی محصولات کشاورزی، افزایش درآمد بهرهبرداران و ارتقای امنیت غذایی است.
عموپور آب و خاک را دو عنصر اساسی در حیات انسانی و کشاورزی دانست و اظهار داشت: آب و خاک به عنوان دو عنصر اساسی در حیات انسانی و کشاورزی باکیفیت، نقش تعیینکنندهای در دستیابی به اهداف اقتصادی و اجتماعی شهرستان دارند.
فرماندار شهرستان رودبار تصریح کرد: سرشماری عمومی کشاورزی این امکان را فراهم میسازد که دادههای دقیقی درباره این منابع حیاتی جمعآوری و به شکل موثری در برنامهریزیهای توسعهای به کار گرفته شود.
عموپور رئیس ستاد سرشماری کشاورزی شهرستان رودبار از حضور ۱۴ مامور آمارگیر در شهرستان خبرداد و گفت: سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان رودبار با حضور ۱۴ آمارگیر آغاز میشود و این آمارگیران طی دو دوره کلاس آموزشی، آموزشهای لازم را دریافت کردهاند تا اطلاعات بهرهبرداران بخش کشاورزی را به دقت ثبت نمایند.
وی با اشاره به دریافت اطلاعات از کشاورزان که به صورت محرمانه ثبت میشود، یاد آور شد: تمام اطلاعات ثبت شده بهصورت کاملاً محرمانه ثبت میشود و از بهرهبرداران بخش کشاورزی تقاضا میشود که با آمارگیران همکاری کنند و اطلاعات لازم را در اختیار آنها قرار دهند.
عموپور همکاری کشاورزان با ماموران آمار گیر را نفش مهمی در بهبود وضعیت کشاورزی دانست و افزود: این همکاری میتواند نقش مهمی در تصمیمگیریهای کلان و بهبود وضعیت تولید و بهرهوری در منطقه ایفا کند.
مقام عالی دولت در شهرستان رودبار در پایان اشاره به استفاده از نتایج سرشماری را، برای توسعه پایدار کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: کارشناسان حوزه کشاورزی معتقدند که با استفاده از نتایج این سرشماری، میتوان برای توسعه پایدار کشاورزی و بهبود شرایط بهرهبرداری از منابع برنامهریزیهای مناسبی انجام داد.