گیرا آنلاین_به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، عیسی فرهادی در جریان جلسه شورای معاونین سازمان با برشمردن مولفه های انقلابی بودن، بر لزوم توسعه ارتباطات با کشورهای حوزه هدف این منطقه تصریح کرد.
رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، استفاده از خرد جمعی، فراگیری تصمیم سازی گروهی در فرایند تصمیم گیری، خود شریک قلمداد کردن افراد حاضر در نتایج حاصل از تصمیمات، پرورش مدیران کارآمدتر و آگاه تر بهمراه نتایج به مراتب بهتر در مقایسه با تصمیم گیری های فردی را از مهمترین دستاوردهای جلسات شورای اداری ارزیابی کرد و با اشاره به مهمترین رویکرد دولت سیزدهم به عنوان انقلابی گردی و انقلابی بودن، اظهار داشت: مردمی بودن و در دسترس بودن در ارتباط با خدمات رسانی به سرمایه گذار و ارباب رجوع در کنار فساد ستیزی که تکمیل کننده مدیر سالم است دو مولفه اولیه هر فرد انقلابی است.
فرهادی با بیان اینکه یکی از مهمترین منشأهای فساد، انباشته شدن امور است، سرعت بخشیدن در عین لحاظ کردن قانون و مقررات را یکی از سازوکار جلوگیری از ایجاد فساد ارزیابی نمود و گفت: کارآمدی در امور مدیریتی و خدمات رسانی یکی از مهمترین شاخص های انقلابی بودن محسوب می شود و تکمیل کننده این مهم، حفظ و عمل به شعائر دینی در امور و فرایندهای کاری است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی عمده ترین و اصلی ترین شاخص انقلابی بودن در مناطق آزاد را تسهیل و سرعت بخشیدن به امور خدمات رسانی به سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی اعلام کرد و افزود: مأموریت اصلی ما روان سازی، تسریع در روندهای اداری و خدمات رسانی به منظور اجرا و بهره برداری از طرح های سرمایه گذاری، سرمایه گذاران است، چراکه با به جریان افتادن سرمایه، به هدف رونق فضای کسب و کار از طریق ایجاد اشتغال و رسیدن به تولید و صادرات که رویکرد اصلی منطقه آزاد می باشد، نائل می شویم.
وی با اشاره به اینکه اولویت اصلی و فوری منطقه آزاد انزلی، تکمیل و بهره برداری از پروژه های عمرانی نیمه تمام برجای مانده از گذشته است، تعریف طرح های زیرساختی جدید برای سال 1402 در منطقه متبوع خود را مهمترین برنامه های کاری حوزه معاونت فنی و عمرانی این سازمان بیان کرد.
فرهادی با بیان اینکه منطقه آزاد انزلی در محل تلاقی کریدورهای بین المللی و دروازه ورود به بازارهای دریای خزر و کشورهای اوراسیا محسوب می شود بر لزوم افزایش مراودات و ارتباطات با کشورهای این دو حوزه تأکید کرد.
عیسی فرهادی در جلسه شورای معاونین منطقه آزاد انزلی اعلام کرد:
عمده ترین شاخص انقلابی بودن در مناطق آزاد تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به سرمایه گذاران است
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=21169
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با مشارکت شرکت عمران کارون بختیاری؛ فراخوان مسابقه نقاشی با موضوع تفکیک زباله ویژه کودکان منطقه یک شهرداری رشت
استاندار در بازدید از هلال احمر: ناآگاهی از شرایط دریای خزر عامل بسیاری از غرقشدگیهاست
با مشارکت شرکت عمران کارون بختیاری؛
فراخوان مسابقه نقاشی با موضوع تفکیک زباله ویژه کودکان منطقه یک شهرداری رشت
با هدف ترویج فرهنگ تفکیک پسماند از مبدأ، منطقه یک شهرداری رشت با همکاری شرکت عمران کارون بختیاری پیمانکار پسماند منطقه یک، مسابقهای شاد و آموزنده ویژه کودکان برگزار میکند.
.
کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت: ممیزی املاک منطقه چهار، گامی موثر در توسعه متوازن شهری/ همراهی شهروندان در اجرای پروژه ها سرمایه بزرگ اجتماعی است
رییس شورای اسلامی شهر رشت به موفقیت در برداشت اطلاعات و ثبت بیش از ۱۵۰ هزار واحد مسکونی و تجاری در منطقه چهار رشت اشاره کرد و گفت: برداشت موفق در اجرای ممیزی املاک ، نشانه تعامل مثبت شهروندان است و پروژه ممیزی املاک در تسریع خدمات و توسعه زیرساختهای شهری حائز اهمیت است.
استاندار در بازدید از هلال احمر:
ناآگاهی از شرایط دریای خزر عامل بسیاری از غرقشدگیهاست
استاندار گیلان با تأکید بر لزوم ارتقای آگاهی عمومی درباره مخاطرات دریای خزر گفت: اطلاعات محدود مردم نسبت به شرایط دریا، عامل اصلی وقوع بسیاری از حوادث غرقشدگی است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.