گیرا آنلاین_به دنبال دستور استاندار گیلان در پی لغو مرخصی مدیران ادارات برای مقابله با بحران احتمالی برف تا پایان هفته جاری ، در این رابطه شرکت شهرک های صنعتی گیلان نیز از آمادگی لازم در کیه شهرک ها و نواحی صنعتی برای مقابله با بحران برف خبر داد.
به دنبال کاهش هوا و برودت ناشی از سرما و اعلام هواشناسی از بارش برف در پایان هفته جاری و دستور استاندار گیلان به مدیران دستگاه های خدمت رسان و لغو مرخصی آنان تا اطلاع ثانوی عادی شدن شرایط ، شرکت شهرک های صنعتی گیلان نیز در این رابطه از استقرار ماشین آلات برف روز و دارای تیغه برف شکن و ماشین های آتش نشان خبر داد و گفت :
به دنبال دستور استاندار گیلان ، شرکت شهرک های صنعتی گیلان برای مقابله با بحران های احتمالی و همراهی با بخش صنعت در شهرک های صنعتی در حالت آماده باش به سر می برد. مهدی محبوبی مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان در این رابطه در توضیحی بیشتر گفت :علی رغم اینکه این شرکت آمادگی لازم در مقابل بحران احتمالی را دارد ، در روزهای آتی تدابیر لازم را داشته باشند.
مدیر عامل و رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی اطهار داشت : به دنبال اعلام هواشناسی و برودت هوا و بارش برف در برخی از مناطق استان ، این شرکت آمادگی لازم برای مقابله با بحران احتمالی را در شهر ک ها و نواحی استان دارد و به همین جهت تمامی پرسنل خدماتی در حالت آماده باش قرار دارند.
به گفته مدیر عامل شرکت شهر ک های صنعتی گیلان زیرساخت های بسیار مناسبی در برخی از شهر ک ها توسط دولت انجام شده و بخش خصوصی هم سرمایه گذاری بسیار قابل توجهی در شهرک های صنعتی داشته است که لزوم صیانت از این سرمایه گذاری ها حیاتی است .
استان گیلان را دارای ۳۳ شهرک و ناحیه صنعتی با بالغ بر ۷۱۲ واحد صنعتی فعال دانست و اظهار کرد: بیش از ۹۲ درصد این واحدها صنایع کوچک و متوسط هستند که بیش از ۴۵ درصد اشتغال صنعت کشور را در خود جای می دهند. بیش از ۱۷ هزار نفر در شهرک های و نواحی صنعتی گیلان مشغول بکار هستند و حدود ۱۶ درصد کارخانجات فعال در شهرک ها و نواحی صنعتی گیلان صادرات محور هستند.
به دنبال دستور استاندار گیلان به مدیران دستگاهها برای مقابله با بحران احتمالی برف ؛
شرکت شهرک های صنعتی گیلان برای مقابله با بحران برف اعلام آمادگی کرد
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=23080
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سرپرست اداره کل هماهنگی سرمایه گذاری و اشتعال استانداری گیلان از تدوین کیف سرمایه گذاری در این استان خبر داد. تدوین کیف سرمایه گذاری در اولویت سیاستگذاری های حمایتی در گیلان است
.
کارگرنیا رئیس شورای اسلامي شهر رشت در کمیته حسابرسی شهرداری رشت: ثبت سیستمی درآمدهای شهرداری رشت بعد از سالها پیگیری / شناسایی و اصلاح ۶ هزار ملک در منطقه چهار رشت/ تعیین تکلیف حساب های ادوار گذشته رشت تا قبل از پایان دوره فعالیت شورای ششم
رئیس شورای اسلامی شهر رشت در جلسه کمیته حسابرسی شهرداری رشت با تاکید بر شفافیت مالی گفت: طبق دستورالعملهای وزارت کشور، شهرداری باید تا پانزدهم هر ماه درآمد خود را به صورت سیستمی اعلام کند و این مشکل تا کنون در شهرداری رشت حل نشده بود، اما خوشبختانه با پیگیری های انجام شده در این کمیته ، از ماه آینده ثبت درآمدها بهطور سیستمی انجام خواهد شد.
.
درآمد استان گیلان از بومگردی چقدر است؟
بومگردی در گیلان نقش مهمی در توسعه اقتصاد محلی دارد. با وجود ظرفیت بالای گردشگری، آمار شفافی از درآمد این صنعت در دست نیست، اما تحلیلها نشاندهنده اثر اقتصادی قابلتوجه آن در روستاها و نیاز به سیاستگذاری دقیق است.
سرپرست اداره کل هماهنگی سرمایه گذاری و اشتعال استانداری گیلان از تدوین کیف سرمایه گذاری در این استان خبر داد.
تدوین کیف سرمایه گذاری در اولویت سیاستگذاری های حمایتی در گیلان است
.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.