گیرا آنلاین_ دکتر محمدرضا نظرینژاد در گفتگو با روابط عمومی کانون وکلای دادگستری گیلان گفت : محدودیتهای مورد اشاره، پیرو ابلاغ بخشنامهای است که در سراسر کشور، مورد عمل بوده و دلیل آن با توجه به شرایط جنگی اخیر، تامین امنیت ذکر شده و میشود. فارغ از بررسی چنین توجیهی، این محدودیت ناظر به همه مراجعان دادگستری از جمله وکلا و کارشناسان دادگستری است.
رییس کانون وکلای دادگستری گیلان با اشاره به مکاتبات انجام گرفته اظهار داشت : بعد از ابلاغ بخشنامه، طی دو مکاتبه یکی خطاب به رییس حفاظت اطلاعات دادگستری به تاریخ دوم تیرماه سال جاری و دیگری رییس کل دادگستری به تاریخ چهارم تیرماه، مراتب اعتراض همکاران را به اطلاع این مقامات رساندیم.
وی افزود : علاوه بر مکاتبات فوق، به همراه اعضای هیات مدیره، پنجم تیرماه با رییس کل دادگستری هم جلسهای برگزار و مراتب اعتراض همکاران و ضرورت بررسی موضوع از سوی ایشان را مطرح که رییس کل محترم ضمن وعده پیگیری، اعلام کردند که بزودی این موانع مرتفع خواهد شد . همچنین روز سهشنبه مورخ هفدهم تیرماه هم به همراه رییس کانون کارشناسان گیلان ، رییس مرکز کارشناسان قوه قضاییه و ایضا مرکز وکلای گیلان، جلسهای با آقای دکتر یوسفی رییس حفاظت اطلاعات دادگستری داشتیم و مواردی که در ضرورت رفع این محدودیت لازم بود را عرضه داشتیم و ایشان قول دادند که بزودی این محدودیتها مرتفع خواهد شد.
دکتر نظری نژاد در پایان خاطر نشان کرد : با عنایت به رفع اثر از این بخشنامه در برخی استانهای دیگر، انتظار می رود که در دادگستری گیلان نیز از محدودیتهای پیش گفته، رفع اثر گردد.