روح «طرح حامیم» متکی بر جوان‌گرایی، اعتماد به مدیریت و توانمندی دانشجویان است
روح «طرح حامیم» متکی بر جوان‌گرایی، اعتماد به مدیریت و توانمندی دانشجویان است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بابیان اینکه روح طرح حامیم متکی بر جوان‌گرایی، اعتماد به مدیریت و توانمندی دانشجویان است، گفت: دانشجویان به‌عنوان افسران جنگ نرم می‌توانند در بسیاری از صحنه‌ها نقش‌آفرین باشند و در اجرای برنامه‌های بزرگ، مسوولیت باشند.
گیرا آنلاین-به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا)، صبح امروز، شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  و معاونین فرهنگی  دانشگاه‌های گیلان و دکتر ارسلان سالاری – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس حوزه ریاست با محوریت طرح حامیم، برگزار شد.
دکتر ارسلان سالاری – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به قرار گرفتن جمهوری اسلامی ایران در گام دوم انقلاب، اظهار کرد: حوزه آموزش و تربیت در نظام آموزشی کشور باید با نگاهی متفاوت نسبت به قبل، نگریسته شود.
وی با تأکید بر اینکه جذب دانشجو باید متناسب با نیاز جامعه باشد، گفت: جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی در کشور و استان گیلان بعضاً متناسب با دانش‌آموختگی و تخصص موردنیاز نیست که باید جامعه دانشگاهی نسبت به این موارد اهتمام بیشتری داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به آسیب‌های وارده نظام تربیتی و آموزشی در دانشگاه‌ها در دوران کرونا، گفت: اجرای طرح حامیم و دیگر طرح‌های هماهنگ فرهنگی، آموزشی، ورزشی و غیره می‌تواند در جهت هم‌افزایی دانشگاه‌ها و هم‌پوشانی ضعف‌های نظام آموزشی و تربیتی و معرفتی بسیار مؤثر است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان آمادگی هرگونه پشتیانی از طرح حامیم و طرح‌های مشابه را دارد، تصریح کرد: تقویت بنیه فکری، امیدآفرینی و تقویت نشاط، تقویت انگیزه، استعداد سنجی و استفاده از توان حداکثری دانشجویان در نظام آموزش عالی کشور بسیار مهم است و امیدواریم در طرح حامیم حاصل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه روح طرح حامیم متکی بر جوان‌گرایی، اعتماد به مدیریت و توانمندی دانشجویان است، گفت: دانشجویان به‌عنوان افسران جنگ نرم می‌توانند در بسیاری از صحنه‌ها نقش‌آفرین باشند و در اجرای برنامه‌های بزرگ، مسوولیت داشته باشند.
دکتر سالاری با اشاره به نقش عملیاتی دانشجویان در طرح ملی سردار شهید سلیمانی و واکسیناسیون، بر ضرورت پشتیبانی و حمایت از برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی و غنی‌سازی طرح‌های این حوزه در جهت تقویت زیرساخت و بنیان‌های فرهنگی در دانشگاه‌های گیلان تأکید کرد.
وی با بیان اینکه اقدامات بزرگی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جهت حمایت و پشتیبانی از حوزه فرهنگی و دانشجویی شده، خاطرنشان کرد: خرید دو خوابگاه دانشجویی، افتتاح و تجهیز و بهسازی فضاهای ورزشی و فرهنگی، اصلاح نظام تغذیه دانشجویان، افزایش کانون‌های فرهنگی و دانشجویی، برگزاری مسابقات ورزشی و اردوهای فرهنگی و سیاحتی از جمله اقدامات انجام‌شده دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی سال‌های اخیر بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین به ضعف‌های نظام سلامت گیلان با توجه به وجود جمعیت بالای سالمندی، فرسودگی زیرساخت‌های درمانی و جمعیت شناور بیش از هفت‌میلیون‌نفری در استان شاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های نامناسب در دانشگاه علوم پزشکی گیلان با کار جهادی و اقداماتی تحولی به نفع مردم ارتقا یافته و این مسیر سخت اما ممکن ، همچنان ادامه دارد.
دکتر سالاری با بیان اینکه صدها طرح عام‌المنفعه سلامت در گیلان به بهره‌برداری رسیده، افزود: طی هفته دولت سالجاری، حداقل ۲۷ طرح نظام سلامت گیلان افتتاح و تا پایان سال نیز ۱۰۱ طرح عام‌المنفعه سلامت در گیلان به بهره‌برداری می‌رسد.
وی در ادامه به بخشی از اقدامات زیربنایی و روبنایی انجام‌شده در جمهوری اسلامی ایران در بخش سلامت گیلان اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین از ادامه پیگیری‌ها برای احداث و اجرای طرح‌های بزرگ بهداشتی، درمانی و فرهنگی در استان خبر داد.
حجت‌الاسلام و المسلمین عباسی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان  نیز در این نشست با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: حرکت جهادی در فضای فرهنگی کشور با عنایت و توجه به بنیه فرهیخته و متعهدانه جوان، محقق می‌شود.
وی با بیان اینکه حرکت جوان در نظام فرهنگی باید صحیح، منظم، منسجم و عقلایی باشد، افزود: جوان باید ابتدا از صحنه، شناخت داشته باشد و با توجه به نقطه امیدبخش و روشن، حرکت جهادی را در پیش بگیرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان بر لزوم بیان دستاوردهای دانشگاه‌ها تأکید کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در جهاد تبیین، امر بر گزارش دهی دارد و توجه به این مهم در فضای دانشگاهی، موجب افزایش امید و انگیزه به‌ویژه قشر جوان و دانشجو می‌شود.
حجت‌الاسلام عباسی، با اشاره به آسیب‌های وارده به‌نظام آموزشی در دوران کرونا، گفت: دشمن در گسترش آموزش در فضای مجازی طی دوران کرونا، آسیب جدی به نونهال تا دانشجوی ما وارد کرده است.
وی با اشاره به چالش‌های وارد آمده به حوزه فرهنگی دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: لازم است حلقه‌های میانی، جریان‌های خودجوش و آتش به اختیار دانشجویی و جوان با دانش‌افزایی و بصیرت و انقلابی وسط میدان حاضر شوند و میدان‌داری کنند.
مسئول نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان با بیان اینکه دوره توانمندی سازی دانشجویان انقلابی (طرح حامیم) با تأکید رهبری معظم انقلاب، چالش‌های موجود و ظرفیت بی‌نظیر جوان، آغاز به کارکرده، گفت: این دوره، منحصراً برای دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به‌صورت متمرکز و ملی در دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.
حجت‌الاسلام عباسی با بیان اینکه پنج کمیته در این دوره فعالیت می‌کنند، گفت: در این طرح، تلاش شده تا دانشجویان با اندیشه‌های امام و رهبری معظم انقلاب بیشتر آشنا شوند و مهارت‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن‌ها افزایش و شبهات آن‌ها در این حوزه‌ها مرتفع شود.