گیرا آنلاین– آزمون ورودبه حرفه مهندسان، کاردان های فنی ومعماران تجربی وکارشناسان ماده 27 دراولین روز آزمون با حضور 5551 نفر همزمان با سراسر كشور در شهرهای رشت، تالش، آستانه اشرفیه ولنگرودبا رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.
مهندس ماکان پدرام مدیر کل راه وشهرسازی گیلان با حضور در این آزمون، با اشاره به اجراي صحیح قانون مهندسي ساختمان گفت: هر ساله به منظور اجرای صحیح قانون نظام مهندسی وکنترل ساختمان، آزمون نظام مهندسی در رشته های مختلف برگزار می گردد تا افراد با صلاحیت پذیرفته و وارد بازار کارشوند که ورود کارشناسان حرفه ای به بازار ساخت وسازها، نقش مهمی درکیفیت سازه ها وتاثیر آن بر ساختار شهری داردکه در این زمینه سازمان نظام مهندسی ساختمان، نقش نظارتی بسیار مهمی را ایفا می کند.
اخبار گیلان:
رقابت5551 داوطلب در آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردان های فنی ومعماران تجربی وکارشناسان ماده 27 در اولین روز آزمون
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=10674
برچسب ها
در جلسه نظارتی و حمایتی بر روند اجرای پروژه راه آهن رشت - آستارا مطرح شد دکتر آقایی : مراجع ذیربط و متولیان امر که مجوز ساختوساز در مسیر خط ریلی را داده اند باید پاسخگو باشند
یادداشت؛
خیابانهای رشت دیگر جایی برای نفس کشیدن ندارند؛ راهحل چیست؟
ترافیک تنها بر زیبایی شهر تاثیر منفی نمیگذارد، بلکه از کیفیت هوا گرفته تا خلق و خوی شهروندان متاثر از آن است .
در جلسه نظارتی و حمایتی بر روند اجرای پروژه راه آهن رشت - آستارا مطرح شد
دکتر آقایی : مراجع ذیربط و متولیان امر که مجوز ساختوساز در مسیر خط ریلی را داده اند باید پاسخگو باشند
.
.
وزیر کشور از مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری تقدیر کرد
در همایش بزرگ شهرداران مراکز استان و کلانشهرهای کشور که به مناسبت فرارسیدن ۲۶ آذر، روز ملی حمل و نقل، در شهر گرگان برگزار شد، از خدمات و تلاشهای ارزشمند اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور تقدیر شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



