گیرا آنلاین- به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان دکتر دلق پوش از راه اندازی مجدد شرکت تولیدی آرد بوجار بعد از گذشت 4 سال خبر داد.
رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت استان گیلان گفت: با حمایت سازمان و تصویب مصوبات کارگروه رفع موانع و رونق تولید شامل استمهال وام بانک های عامل و تکلیف بدهی به امور مالیاتی و شرکت غله توانستیم بعد از گذشت ۴ سال این شرکت را مجددا فعال نماییم.
وی گفت ظرفیت تولید این شرکت روزانه ۱۵۰ تن آرد گندم می باشد که در حال حاضر با حدود ۳۴ تن در حال فعالیت است و در حال رایزنی با شرکت غله جهت افزایش سهمیه گندم این شرکت هستیم تا بتوانیم ظرفیت تولید آن را به ظرفیت اسمی برسانیم.
وی افزود خوشبختانه با راهاندازی مجدد این شرکت ۳۵ نفر به طور مستقیم مشغول به فعالیت شدند.
گفتنی است شرکت تولیدی آرد بوجار در زمینی به مساحت ۱۳ هزار و ۹۴۰ متر مربع و با زیربنای ۴۳۵۰ مترمربع در سال ۹۳ در شهر صنعتی رشت به بهره برداری رسید.
رئیس سازمان صمت گیلان:
راه اندازی مجدد شرکت تولیدی آرد بوجار بعد از 4 سال
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان دکتر دلق پوش از راه اندازی مجدد شرکت تولیدی آرد بوجار بعد از گذشت 4 سال خبر داد.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=6442
برچسب ها
تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از صندوق؛ صندوق کارآفرینی امید پیشرو در اجرای کامل قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
شهردار رشت در مراسم گرامیداشت ۷ مهر روز آتش نشانی و ایمنی؛ آتش نشانان ثابت کرده اند که خدمت به مردم و صیانت از امنیت و آرامش جامعه برایشان بالاترین اولویت است
.
کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت : کاهش ترافیک و ارتقای کیفیت زندگی شهری با بهبود خدمات حمل و نقل عمومی
رئیس شورای اسلامی شهر رشت، با اشاره به اهمیت توسعه ناوگان حملونقل عمومی در این شهر گفت: در بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری رشت ، ردیف اعتباری برای خرید اتوبوس توسط شورا مصوب و اگر بتوانیم خدمات حملونقل عمومی را بهصورت منظم تر در اختیار شهروندان قرار دهیم، بدون تردید شاهد کاهش چشمگیر ترافیک و ارتقاء کیفیت زندگی شهری در رشت خواهیم بود.
تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از صندوق؛
صندوق کارآفرینی امید پیشرو در اجرای کامل قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، در نامهای از عملکرد صندوق کارآفرینی امید در زمینه اجرای کامل مقررات قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات قدردانی کرد.
شهردار رشت در مراسم گرامیداشت ۷ مهر روز آتش نشانی و ایمنی؛
آتش نشانان ثابت کرده اند که خدمت به مردم و صیانت از امنیت و آرامش جامعه برایشان بالاترین اولویت است
.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.