گیرا آنلاین– مدیرعامل توزیع برق گیلان عنوان کرد: یکی از مهمترین معیارهای گذر از مدیریت سنتی به شیوه های جدید، اتوماسیون و سیستمی شدن فرآیندها و دسترسی سریع و آسان به اطلاعات مورد نیاز است.
وی افزود: سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) به عنوان بستری جهت ذخیرهسازی، ویرایش، تجزیه و تحلیل و به روز رسانی اطلاعات مکانی و توصیفی و به عنوان یکی از تکنولوژیهای اطلاعاتی و ابزارهای تصمیمگیری است که به منظور برنامهریزی، بهرهبرداری و توسعه بهینه شبکه های توزیع مورد استفاده قرار می گیرد.
صادقی تاکید کرد: GIS مزایای متعددی برای شرکت های توزیع برق به همراه دارد که از جمله آنها می توان به ردیابی مسیر تغذیه برق مشترکان، استفاده از اطلاعات در پروژه های مطالعاتی نظیرطرح جامع، پیش بینی و مدل سازی بار، هدایت ماموران بهره برداری هنگام بروز خاموشی و قطعی برق، استفاده از اطلاعات در مواقع بروز بحران، ایجاد بستری برای ارائه طرح در پروژه های توسعه و احداث، مکانمند کردن سامانه پذیرش مشترکان هنگام ثبت درخواست، ارائه آمار در داشبورد مدیریت تجهیزات و تجدید ارزیابی دارایی های شرکت اشاره کرد.
وی گفت: همچنین این سامانه برای مشترکان نیز مزایای بسیار خوبی از جمله اطلاع از زمان خاموشی های احتمالی، درج موقعیت مکانی دقیق هنگام ثبت درخواست ها (از جمله رفع خاموشی، تست کنتور، خاموشی معابر و…) بهمراه دارد که با نصب اپلیکیشن “برق من” توسط مشترکان، همه این موارد تسهیل خواهد شد.
مدیرعامل توزیع برق گیلان اضافه کرد: با تلاش همکاران ۱۰۰ درصد مشترکان مصارف سنگین و قریب به ۹۰ درصد مشترکان مصارف عادی اطلاعات موقعیت مکانی لوازم اندازه گیری آنان برداشت و در سامانه ثبت شده است که کمک شایان توجه ای به کیفیت و سرعت خدمات رسانی خواهد داشت.
صادقی در پایان خاطرنشان ساخت: به همت گروه GISو مطالعات فنی سیستم و همراهی سایر کارکنان پرتلاش صف و ستاد توزیع برق گیلان، موقعیت مکانی تجهیزات فشارمتوسط کل استان به صورت ۱۰۰درصدی و تجهیزات فشارضعیف ۹۹ درصد برداشت و در سامانه GIS ثبت شده است که دستاوردی مهم در بین کل شرکت های توزیع برق کشور است