وی اظهار داشت ؛ انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بــدون روغن هم غذای مناسبی برای افطار است و خوردن آش های غلیظ و چرب در وعده افطار توصیه نمی شود.
معاون بهداشتی دانشگاه همچنین محدودیت در مصرف بامیه و زولبیا را که دارای مقادیر زیادی قند و چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند مورد تاکید قرار داد و گفت؛ شام به عنوان یکی از وعده های غذایی مهم در روزه داری باید مورد توجه قرار گیرد و بهتر است افراد روزه دار، حدود یک ساعت پس از صرف یک افطار بسیار ساده و سبک، به خوردن شام که می تواند از گروه گوشت، مرغ یا ماهی، حبوبات، نان یا برنج، به شکل پلو و خورشت، کوکوها و کتلت کم روغن، خوراک هایی مختلف با نان سبوس دار همراه با سبزی و سالاد، ماست و یا دوغ باشد، اقدام کنند.
وی در خاتمه با بیان اینکه مصرف میوه و مایعات برای جبران کم آبی بدن و حفظ سلامت و ایمنی بدن پس از شام و تا پیش از خواب ضروری است، ابراز امیدواری کرد ؛ روزه داران با رعایت اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان، در کنار آثار روحی و معنوی از اثرات جسمانی و بهداشتی روزه داری نیز ، بهره مند شوند.