گیرا آنلاین-به گزارش روابط عمومی ، نماینده مردم شهرستان بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی با حضور در دفتر مرکزی شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان با مهدی محبوبی حسن کیاده دیدار و گفتگو کرد .
احمد دنیامالی در این دیدار به اهمیت شعار سال ، اقتصاد مقاومتی و تاثیر آن در صنایع کوچک پرداخت و اظهار داشت : توجه به صنایع کوچک و متوسط گام مهم در تحقق شعار است. توجه به صنایع مادر و زیربنایی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم شهرستان بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی حمایت از صنایع کوچک را مهم برشمرد و گفت: توجه کنیم که در همه کشورهای دنیا تمرکز بر صنایع کوچک و متوسط است به نحوی که کشورهایی مانند ژاپن و آلمان دو-سوم اشتغال خود را از طریق صنایع کوچک و متوسط تأمین کردند و در ترکیه از اواخر دهه ۸۰ صنایع کوچک رونق گرفت و در ۲۰۱۲ حدود ۹۰ درصد اشتغال ترکیه توسط صنایع کوچک محقق شد همچنین ۶۳ درصد گردش مالی، ۵۳ درصد ارزش افزوده و ۶۰ درصد صادارت ترکیه توسط صنایع کوچک و متوسط انجام شده در حالیکه در کشور ما آمار دقیق و درستی از عملکرد صنایع کوچک وجود ندارد.
وی افزود : مسائل و مباحث رفع موانع تولید ، افزایش کیفیت و رقابت پذیری محصولات، توجه به خرید محصولات صنعتی داخلی سه الزام پیش روی دولت و مردم است و حمایت از صنایع کوچک یکی از مهمترین فعالیت های اقتصادی دولت در شرایط کنونی است .
دنیامالی در مورد مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و تأمین مالی در نظام بانکی و مالی کشور گفت: قوانین و مقررات در صنایع کوچک باید کاملاً با قوانین و مقررات صنایع بزرگ متفاوت باشد
نماینده مردم شهرستان بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید دولت با ایجاد مشوقهای لازم، از جمله معافیتهای مالیاتی و کاهش قیمت تمام شده زمین، در تشویق و ترغیب استقرار سرمایهگذاران در بخش صنایع کوچک همت بیشتری داشته باشد.
مهدی محبوبی حسن کیاده مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان ضمن تشکر از حضور و حمایت های نماینده مردم شهرستان بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی از صنایع کوچک گفت : اقتصاد مقاومتی یعنی توجه ویژه به ظرفیتهای اقتصادی داخلی و با توجه به وضعیت و شرایط حال حاضر و وجود شهرکهای صنعتی و بنگاههای خرد و کوچک ، شرایط را برای تحقق اقتصاد مقاومتی مهیا کرده است .
وی اظهار داشت : اولین گام در تحقق شعار سال و اقتصاد مقاومتی باید شناسایی بنگاههایی باشد که تولیدات آنها کمتر از میزان ظرفیت است ، که میتوان با پرداخت اعتبار و تسهیلات ارزان قیمت به بنگاههای دچار آسیب آنها را یاری کرد.
محبوبی افزود : گام بعدی کمک به شرکتهایی است که اخیراً تولیدات خود را متوقف کردهاند. عدموجود سرمایه در گردش، عدموجود نقدینگی، رکود مواد اولیه مشکلات اولیه بنگاههای تولیدی هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: گام بعدی توجه به شرکتهایی است که بخشی از کار را برای سرمایه گذاری انجام دادهاند و بخشی دیگر نیازمند حمایت ابتدایی هستند.
رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان گفت : زمانی که تولید افزایش یابد، اشتغال ایجاد و رکود از بین میرود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان بر اعطای اعتبارات و کمک های فنی واعتباری در قالب یارانه سود تسهیلات و همچنین افزایش سهم اعتبارات زیرساختی از منابع استانی تاکید کرد: انتظار است در سال جاری نگاه ویژه ای به حوزه تامین زیرساخت شهرک های صنعتی صورت گیرد.
وی در ادامه اظهار داشت: تخصیص اعتبارات مناسب به شهرک های صنعتی می تواند زمینه استقرار و پویایی واحدهای صنعتی و در نتیجه توسعه بخش صنعت در استان را به همراه داشته باشد.