تنها استانداری که برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کرد!
تنها استانداری که برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کرد!
.

به گزارش گیرا آنلاین به نقل از رشتکده با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و استاندار گیلان، ۲ پروژه مهم اقامتی گردشگری در شهرستان رودبار به بهره برداری رسیده است. دو پروژه‌ای که مجموع اعتبار آن ۴۴۳ میلیارد تومان اعلام شده است که رقم قابل توجهی است.

افتتاح یک هتل هفت طبقه با زیربنای دو هزار و پانصد متر مربعی و همچنین اقامتگاه برمیگردی بیش از ۴۶۰۰ متر مربعی نقش مهمی در جذب گردشگران شهرستان رودبار خواهد داشت. پیش از این استاندار گیلان در کلنگ‌زنی یک مجموعه گردشگری بزرگ در جنب فرودگاه رشت نیز حضور پیدا کرده بود.

اقدامات این چنینی نشان می‌دهد که استاندار برای حضور سرمایه‌گذاران خصوصی فرش قرمز پهن کرده و حتی وزیر مملکت را برای افتتاح به اینجا کشانده است. این در حالی است که در دوره گذشته وزیر میراث فرهنگی سابق تنها برای چای زغالی خوردن و آفرودسواری به گیلان می‌آمد.

این نکته مثبت حق‌شناس است که اهمیت سرمایه‌گذار را متوجه می‌شود. در استانی که معروف شده است سرمایه‌ گذاران را فراری می‌دهد او در مراحل مختلف حضور دارد و حتما این روند یه نفع استان خواهد بود. چیزی که دیگران شعارش را دادند.