گیرا آنلاین_ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در این خصوص ، اظهار داشت ؛ در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی در ایام مبارک رمضان ، بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه، از بخش های مختلف واحدهای تولید کننده سبزیجات خام و فرآوری شده از قبیل؛ تجهیزات تولید ، بسته بندی، مواد اولیه و مواد ضدعفونی کننده بازدید بعمل می آورند.
وی در خاتمه با بیان اینکه تمامی سبزیجات خام و فرآوری شده می بایست دارای پروانه بهداشتی ساخت معتبر از سازمان غذا و دارو باشند و در شرایط مناسب نگهداری شوند، تصریح کرد ؛ تولید تمامی محصولات در واحدهای تولیدکننده تحت نظارت و کنترل بهداشتی بوده و مواد اولیه طی چندین مرحله شست و شو ، ضدعفونی شده و در نهایت با انجام آزمون های میکروبی مستمر از طریق واحد تولیدکننده و معاونت غذا و دارو، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی کنترل می شود