تجلیل از مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان 
تجلیل از مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان 
.

گیرا آنلاین_ در مراسمی رسمی و با حضور جمعی از مسئولان عالی‌رتبه استان گیلان، از مهندس حامد دائمی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان، به جهت نقش برجسته و اثرگذار در برگزاری دومین کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید استان گیلان تجلیل شد.

این لوح سپاس با امضای مشترک سه شخصیت برجسته و تأثیرگذار استان، یعنی فرمانده سپاه قدس گیلان، استاندار محترم گیلان و حضرت آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان، به مهندس دائمی اهدا گردید.

دومین کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید استان گیلان، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی و ملی در استان، با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام استان برگزار شد. این کنگره نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ارتقاء معرفت دینی و حفظ هویت انقلابی جامعه دارد.

مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان در فراهم آوردن زیرساخت‌ها و امکانات لازم، همکاری در برگزاری برنامه‌ها و هماهنگی با سایر دستگاه‌ها از جمله عوامل موفقیت این رویداد ملی عنوان شده است.