وی با اشاره به اینکه این اقدام در راستای اجرای طرح پرونده الکترونیک سلامت برنامه پنجم و ششم توسعه است، افزود: حذف دفترچههای بیمه تأمین اجتماعی از دو سال پیش به صورت آزمایشی در دستور کار قرار گرفته و از اول اسفند امسال اجرایی شده، اما پروژه حذف دفترچه و ثبت نسخه الکترونیک در اجرا مغایرتی با هم نداشته و با حذف دفترچه هیچ مشکلی برای بیمه شده به وجود نمیآید.
شهروندان برای ثبت اطلاعات خود عجله نکنند
قنبرپور مقدم با بیان اینکه بیماران تنها با ارائه کارت ملی خود تمام خدمات درمانی را دریافت میکنند، تاکید کرد: مردم لازم نیست جایی ثبت نام کنند و تمامی مراکز ارائه خدمات درمانی اعم از مطبها و درمانگاهها و کلینیکها و داروخانهها مکلف به ارائه خدمت هستند.
وی با تاکید بر اینکه جای هیچ نگرانی برای مردم وجود ندارد، ادامه داد: پزشکانی که با بیمه تأمین اجتماعی طرف قرارداد نیستند باید کد ملی بیمار را بر روی نسخه ارائه شده به بیمار ثبت و پزشکان نیز کلیه اطلاعات بیمار را در سامانه ثبت کنند.
قنبرپور مقدم با اشاره به اینکه مردم در ثبت اطلاعاتشان در سامانه کمی صبور باشند، تصریح کرد: اجرای هر پروژهای در ابتدای راه دارای نواقص است و در صورت قطعی سامانه یا اینترنت، نوشتن نسخه بر روی سر نسخه پزشک به مانند نسخه الکترونیک تلقی میشود.
وی در خصوص مزایای استفاده از دفترچه الکترونیک گفت: یکی از مزایای آن این است که هر بیمار میتواند با مراجعه به سایت با کد کاربری، سابقه پزشکی خود را در سامانه مشاهده نموده و برای پزشکان هم با توجه به اشراف به سوابق حساسیتهای دارویی و سایر سوابق بیمار، هرگونه اشتباهات تجویزی از سوی پزشک نیز جلوگیری میشود.
قنبرپور مقدم با بیان اینکه با دفترچههای الکترونیک استفاده از دفترچههای دیگر افراد منتفی میشود اضافه کرد: با حذف دفترچهها علاوه بر کاهش ترددها و تجمع در کارگزاریهای بیمه برای تمدید دفترچهها، ازنظر مالی نیز برای بیماران و افراد تحت پوشش به صرفه است.
پذیرش ۱۴۰۰ بیمار در بیمارستان رسول اکرم از ابتدای شیوع کرونا
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در ادامه با اشاره به اینکه در بیمارستان رسول اکرم رشت بیمار ریالی هزینه درمان پرداخت نمیکند، اظهار کرد: با شیوع بیماری کرونا در بیمارستان رسول اکرم بیش از ۱۴۰۰ بیمار پذیرش و درمان شده و پس از بحران کرونا این بیمارستان از لیست بیمارستانهای پذیرش کننده بیماران کرونایی خارج و در حال حاضر پاک است.
قنبر پور مقدم با اشاره به اینکه این بیمارستان بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمه شده را پوشش میدهد، افزود: بخشی از این بیمارستان با ایزولاسیون کامل و اتی سی یو مجزا به بیماران کرونایی اختصاص داده شده تا چنانچه در کنار بیماری افراد مراجعه کننده تست کرونای آنان نیز مثبت باشد در همان بخش بستری و درمان شوند.
وی با اشاره به فعال شدن بخش ترومای این بیمارستان، ادامه داد: در سه ماه گذشته بیش از هزار نیازمند درمان اورژانسی تروما با شکستگی و خونریزی مراجعه و پس از درمان و بهبودی مرخص شدند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان با اشاره به راه اندازی بخش ان آی سی یوی این بیمارستان برای مراقبت از بیماران نارس، ادامه داد: اکثر شهرستانهای گیلان درمانگاههای عمومی و تخصصی تأمین اجتماعی وجود دارد و تأسیس درمانگاه تأمین اجتماعی در شهرهای شفت و ماسال و املش و صومعه سرا در سال آینده در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: در شرق گیلان نیز بیمارستان ۶۵۴ تختخوابی کومله با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دستور کار است که در تلاشیم سال آینده به بهره برداری برسد
- منبع خبر : توسکا نیوز