گیرا آنلاین– جلسه ملاقات حضوری مدیر مخابرات منطقه گیلان، روزهای سه شنبه هر هفته به صورت مستمر برگزار می شود که شهروندان برای طرح و پیگیری مشکلات مخابراتی خود در استان گیلان ، میتوانند در روزهای سه شنبه به نشانی رشت ؛ چهارراه گلسار، ساختمان مرکزی مخابرات (ساختمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی) مراجعه نمایند و پس از انجام هماهنگیهای لازم در جلسه ملاقات عمومی روزهای سه شنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۰:۳۰ حضور یابند.
اخبار گیلان
برگزاری مستمر جلسه ملاقات مردمی مدیر مخابرات منطقه گیلان
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=17316
برچسب ها
استاندار در جلسه شورای اداری گیلان:
مکلف به خدمت و خوب کردن حال مردم هستیم
استاندار گیلان با تأکید بر نقشآفرینی مردم و سرمایهگذاران در اجرای طرحهای کلان استان؛ توسعه گیلان را بدون مشارکت مردم و بخش خصوصی ناممکن دانست و بر لزوم جبران خسارات و حفظ اعتماد عمومی و تکلیف رفع بدون تاخیر مشکلات مردم برای مسئولان تاکید کرد.
.
آقایی: تخلفات برخی اعضای شورا در اجرای طرح هادی جیرهنده مشهود است
رشت- بازرسکل گیلان با اشاره به اعتراضات مردمی نسبت به اجرای طرح هادی در جیرهنده گفت: تخلفات برخی اعضای شورا در اجرای طرح هادی جیرهنده مشهود است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



